Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Produkt został przetestowany na Windows i TV Sony, wszystkie określone przez urządzenia. Jestem zadowolony z zakupu. Polecam. Do sprzedających dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Działa bardzo dobrze (do tej pory).Wtyczka i gra, nie potrzeba sterowników. Pasuję do 3.5 HDD bez problemu, dodając piankę do końca, aby się nie ruszać. Zasilanie jest dostarczane do jednostki za pomocą zasilania 12 Volt, 1,5 Ampere. - Wolę być 2A.-CN plug-No EU Adapter nie przyszedł do mnie. Posiada wyłącznik ON/OFF, a LED wskazuje moc i stan pracy. Jego prędkość jest dobra. Jakość zbudowana jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dobry produkt, USB 3.0 bardzo szybko rośnie 120 MB s. Łatwy montaż i szybkie dostarczanie! Przyszedł z zasilaczem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Jest to jedna z najtańszych obudowa HDD 3,5" na świecie! Jakość jest dobra, polecam ją dla wszystkich!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Niesamowity pakiet. Dobry produkt i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Na warunkowym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Works fine. EU adapter for plug.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Przedmiot dotarł szybko i dobrze spakowany. Wygląda przyzwoicie, nie ma problemów z montażem HDD w środku, pasuje. Jednakże, ponieważ jestem w regionie UE, dotarty do zasilania nie jest odpowiedni. To na rynek amerykański, więc muszę kupić adapter przed użyciem/testem. Jak na razie nie narzekam, ale lepiej byłoby to ocenić, gdybym mógł go chociaż przetestować bez potrzeby kupna adaptera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Bardzo łatwe do zainstalowania napędu w nim... upewnij się, że dodasz dołączony kawałek pianki na nieelektronicznym końcu przed napędem, aby utrzymać go w miejscu. Miejsce powinno być oczywiste. Instrukcje są tylko po chińsku, ale zdjęcia są wystarczające. Wygląda na to, że działa dobrze... będzie testował przez tydzień przed zamówieniem kolejnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Mój 3,5" 6-tbowy dysk pasuje idealnie. Cztery śruby trzymają walizkę, dwa zmontowane, dwa w plastikowej torbie. Wszystkie śruby są pod naklejkami na stopy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 632
    • Ft27 464
    • Ft2 838
    • Ft47 354
    • Ft4 006
    • Ft4 006
    • Ft6 194
    • Ft2 548
    • Ft9 478
    • Ft4 101