Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2021

    Dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Super, jak się masz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Super, nie ma za co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2020

    Dotarli tu szybko, dobrze chronieni. Instrukcje są w języku chińskim i angielskim i są skonfigurowane w prosty sposób. Ważą bardzo mało, więc mogą oglądać cały film. Dobry produkt.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Podobało mi się, to był idealny obraz 3D na projektorze Cinebeam ph450

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Świetnie sprawdzają się z moim Optom143X, dobra jakość obrazu i bardzo lekki. Łatwy do skonfigurowania za pomocą łącza DLP.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    loved it, without these Glasses I could hv never utilized full potential of My Benq projector. best 3d experience.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Okulary wyglądają świetnie i dobrze się czują, soczewki wyglądają czysto. Nie mogłem ich używać, ponieważ odkryłem, że mój system nie obsługuje jeszcze 3d.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Działa, ale ma syczenie wychodzące z niego po aktywacji, tak wadliwe. Irytujące, jak to jest w twojej twarzy. Używając go z projektorem Xiaomi 1s.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.69
    • US$90.19
    • US$106.99
    • US$299.99
    • US$145.99
    • US$74.99
    • US$148.49
    • US$799.99
    • US$899.99
    • US$186.99
    • US$48.39
    • US$142.99
    • US$48.39
    • US$105.59
    • US$96.99
    • US$899.99
    • US$194.99
    • US$26.55