Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/09/2021

    Doskonały produkt, możesz wybrać kolor, który chcesz, jego połączenie jest przez USB i ma wejście USB C, ma pokrętła, aby podnieść i obniżyć głośność, sztywna podstawa, łatwa instalacja i połączenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Uważam, że mikrofon jest niesamowity, z doskonałą jakością i bardzo silnym wsparciem, jak również. Ps: Używam go w ręce i udało mi się zmieścić w dobrym. Ale to już jest oparte na stole.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Przybyłem w idealnym stanie był bardzo szybki i wysyłam bardzo dobry produkt do tego sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Dobry mikrofon, ze względu na jakość cenową, RGB, dodatkowo można kontrolować głośność i echo bezpośrednio. Jest tego warte. Możesz wyciszyć mikrofon na dwa sposoby, przycisk dotykowy na górze i przyciskiem analogowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Kabel nie przyszedł, żeby włączyć mikrofon...! Będę musiał kupić oddzielnie, inne niż ta wszystko ok do tej pory!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Veeery przyzwoity mikrofon za swoją cenę! Bardzo łatwy w użyciu i dobra jakość dźwięku dla moich połączeń skype. Jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Wspanialy produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Miły mikrofon, minimalny hałas, dobra rgb, dobra jakość wykonania. Najlepszy Mic poniżej 40 $

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Podobał mi się ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$52.99
    • US$19.99
    • US$22.99
    • US$54.99
    • US$21.99
    • US$54.99
    • US$34.99