Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(130)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(130)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2021

    您好,我收到了產品,感謝您的快速運輸和包裝。 您的設備有適配器嗎? Nín hīo, wīngūhīngānūjīnūjīnè gīnīsù nīgīsù nīnūjāng hīnāng. Nín de shèbči yśu shěiqě ma?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Good morning all. Order made on 04/16/2021 at 6 p.m., delivery on 04/20/2021 at 1 p.m. Product according to the description delivered in very good condition and very quickly. I recommend this item and its seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Došlo v pořádku a rychle. Funguje dobře, Děkuji Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Produkt nie pasuje do specyfikacji napisanej na stronie (odległość PIR w obu)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Świetny aparat za cenę jakości wideo jest świetny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Ekran prezentuje wewnętrzne zadrapania, tak jak w obiektywie zewnętrznym, na wewnętrznym ekranie ochraniacz podsumowuje końcówkę durex udając, że ma folię ochronną,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Zajęło to tydzień, aby dotrzeć, średniej jakości opakowania, w których jest on wyposażony w wstęgę/paskę i instrukcje tylko w języku chińskim i angielskim. Obudowa wygląda na całość, jest mniejsza niż myślałem, soczewka jest z małą skórką powierzchniową, ale nie sądzę, żeby to miało wpływ na zachowanie, w przeciwieństwie do plastiku, który pokrywa ledy. który jest z wygaszaczem cienkiego ekranu (jak soczewka powinna być również). Czekam, żeby zrobić jej testy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Zwarta, mała, łatwa w obsłudze kamera. Menu jest łatwe do interakcji i ustawienia. Weź kartę micro SD, żeby zapisać zdjęcia. Test fotograficzny został przeprowadzony w nocy w ciemnym i jasnym środowisku i wszystko działało do tej pory. Pozostaje sprawdzić, czy jest naprawdę wodoodporny na chlapanie i deszcz... Dostawa była szybka, z europejskiego magazynu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Bardzo dobry aparat tylko zauważyć, że wysoka rozdzielczość dla wideo tylko wtedy, gdy robi się nagrywanie wideo, a nie kiedy film. Bardzo dobrze za cenę zauważono, że w trybie wideo foto wideo wideo jest 720 w trybie wideo tylko jeden może zrobić aż hd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Ładna kamera do obserwacji gości na swojej posesji, kiedy cię tam nie ma!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$39.99
    • US$124.99
    • US$89.99
    • US$24.92
    • US$139.99
    • US$45.99
    • US$104.99
    • US$34.99
    • US$19.99