Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2021

    Zwarta, mała, łatwa w obsłudze kamera. Menu jest łatwe do interakcji i ustawienia. Weź kartę micro SD, żeby zapisać zdjęcia. Test fotograficzny został przeprowadzony w nocy w ciemnym i jasnym środowisku i wszystko działało do tej pory. Pozostaje sprawdzić, czy jest naprawdę wodoodporny na chlapanie i deszcz... Dostawa była szybka, z europejskiego magazynu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Zajęło to tydzień, aby dotrzeć, średniej jakości opakowania, w których jest on wyposażony w wstęgę/paskę i instrukcje tylko w języku chińskim i angielskim. Obudowa wygląda na całość, jest mniejsza niż myślałem, soczewka jest z małą skórką powierzchniową, ale nie sądzę, żeby to miało wpływ na zachowanie, w przeciwieństwie do plastiku, który pokrywa ledy. który jest z wygaszaczem cienkiego ekranu (jak soczewka powinna być również). Czekam, żeby zrobić jej testy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Bardzo dobry aparat tylko zauważyć, że wysoka rozdzielczość dla wideo tylko wtedy, gdy robi się nagrywanie wideo, a nie kiedy film. Bardzo dobrze za cenę zauważono, że w trybie wideo foto wideo wideo jest 720 w trybie wideo tylko jeden może zrobić aż hd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Good morning all. Order made on 04/16/2021 at 6 p.m., delivery on 04/20/2021 at 1 p.m. Product according to the description delivered in very good condition and very quickly. I recommend this item and its seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Ładna kamera do obserwacji gości na swojej posesji, kiedy cię tam nie ma!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Doskonały produkt jak w opisie. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Może uda mi się złapać niedźwiedzia na moim podwórku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    dobry produkt,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Niedrogie i dobrze działają. Dobry film z dźwiękiem. Bateria długo działa. Czasami dźwięk i wideo nie zsynchronizują się idealnie. Kolejną kwestią są karty micro SD, których używają. Są niezręczne wstawianie i jest BARDZO łatwo je zgubić podczas wyjmowania z kamery. Ale dla pieniędzy są one doskonałą wartością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Detekcja jest dobra, jakość czarno-białego obrazu i/lub wideo są również dobre dzień i noc, ustawienia funkcji są łatwe, futerał jest dobrze wodoszczelny i dyskretny, Pasek jest dość długi. Jedynym negatywnym punktem jest to, że ten aparat jest stosunkowo energochłonny, nie potrzebuje mniej niż 8 baterii AA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 568
    • Ft19 165
    • Ft8 557
    • Ft51 661
    • Ft50 438
    • Ft23 873
    • Ft14 365
    • Ft27 235
    • Ft7 945
    • Ft20 849
    • Ft24 453
    • Ft39 005
    • Ft58 509
    • Ft51 661
    • Ft12 439
    • Ft32 952
    • Ft39 678
    • Ft4 705