Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/04/2022

    To była bardzo doskonała i płynna transakcja. Przedmiot przybył o wiele wcześniej niż oczekiwana data i w doskonałym stanie. Jestem bardzo dobrze pod wrażeniem i kupię ponownie od Banggood. Ale proszę, możesz zwiększyć poziom zapasów, żebym nie musiał szukać nigdzie indziej. Dziękuję bardzo, bardzo dziękuję

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Jestem bardzo zadowolony z jakości dostawy produktu, bardzo dobrze zapakowany i dotarł z 16 dni. Banggoodowi należy się gratulacje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Doskonały produkt, przyszedł TD rację byłem trochę podejrzliwy, ponieważ otrzymałem jako reklamowany, dziękuję problem był de.ora, aby uzyskać bardziej dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Excellent and beautiful drone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Dron jest bardzo ładny, trwa miesiąc, aby wysłać do mnie, ale to miłe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Otrzymał drona, bardzo chętny do przetestowania, nie został opodatkowany i otrzymał wersję FCC

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Compromisso e profissionalismo descrevem essa loja, recomendo ctz, entregou com 20 dias (Interior de SP) mto bem embalado, não fui taxado ... Equipamento maravilhoso, recomendo também !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu i szybkiej dostawy. Jestem jednak rozczarowany, że dostawa towaru została wykonana za darmo następnego dnia po zakupie. To znaczy, że gdybym kupił go dzień lub dwa później, to byłoby o 20 funtów mniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Doskonały produkt i o doskonałej stabilności... Daje ci duże bezpieczeństwo podczas operacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Przybyłem szybko, zostałem opodatkowany, ale i tak nadrobiony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$465.00
    • US$249.00
    • US$169.99
    • US$209.00
    • US$75.99
    • US$42.99
    • US$224.99
    • US$139.99
    • US$149.99
    • US$89.99
    • US$16.99
    • US$157.49
    • US$199.99
    • US$49.99
    • US$139.99
    • US$52.99
    • US$429.00
    • US$6.99