Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(329)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(329)
    • 5 Star(318)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2021

    DJI Mini 2 to wszystko, czego pragnie każdy, kto chce Hobbie z Drones: Zalety: - Szybko, jedzie prawie 60 km/h. - Inteligentny, dużo technologii. - Mały i kompaktowy, wygląda jak zabawka, ale od poderwania czujesz nowatorską technologię. - Dosięg - Stabilność - Piękne, warte filmowe nagranie. Wady: - Bateria działa mniej niż sobie wyobrażałem, około 22 min.

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Co tu mówić o Banggood, po prostu wyjątkowym sklepie... Ponownie byłem dobrze uczęszczany, mój mini2 kupiony na przedsprzedaż wierząc, że pojawi się tylko trochę później ze względu na jego zapotrzebowanie na pottes na koniec i rok, ale przybył bardzo szybko i nie spodziewaliśmy się srs dotarł wszystko dobrze pakiet nienaruszony Dziękuję bardzo Banggood 👏👏👏👏👏👏

    Komentarze (21)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Banggood! Dron dotarł w prawo! Kupiłem Kit Fly More Combo 25 stycznia i został opublikowany 29 stycznia. 5 lutego przybył do Brazylii, Poczta i Czekając na nadzór w firmie celnej w Curitiba PR. Został wydany i wysłany do mojego City, Ouro Preto, MG 19 lutego, bez opłat. 25 lutego odebrałem go na poczcie. Dziękuję bardzo Banggood!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Otrzymałem paczkę nietkniętą. Trzy tygodnie zajęło ogłoszenie, którego nie mieli w magazynie. Kiedy wrzuciłam to do mnie w ciągu 15 dni, biegając prosto. Zostałem obciążony bardzo wysoką kwotą, ponieważ oprócz podatku federalnego zapłaciłem ICMS, ponieważ mieszkam w BH MG i jest to jeden z najwyższych ICMS w Brazylii. Ale możesz kupić Banggood bez strachu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Dji mini 2 jest spektakularny, posiada bardzo dobrą stabilizację, pomimo że jest mały plus jest duży w funkcji i sile i wkrótce w pierwszym locie można zauważyć różnicę od innych modeli dronów, Dowóz był bardzo szybki był 17 dni, aby dostać się w moje ręce nie tylko do Banggood być z gratulacji jak poczta, oba były bardzo szybkie i jestem bardzo zadowolony z drona nabyte

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu. Otrzymałem go w doskonałej operacji. Ten mini dron to najlepszy mini dron na świecie. Polecam Mini 2 dla każdego, kto chce mieć wysokiej jakości drona, i łatwy w lataniu. Dziękuję Banggoodowi za przesłanie wszystkiego do Brazylii. Jestem zadowolony z zakupu i bardzo zadowolony ze Sklepu. Zostałem lojalnym klientem Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Łatwo było wysłać do Brazylii, po potwierdzeniu płatności, szkoda, że logistyka mojego kraju jest trochę wolna, ale poprawia się, po potwierdzeniu zapłaty opłaty, dotarł pod mój adres około 19 dni roboczych, Teraz patrzę, jak to się robi, aby załadować i przetestować. Polecam do Banggood, zrobił 2 zakupy i otrzymał wszystko dobrze do tej pory, pamiętając, że pozostaje do przetestowania produktu, ale przyszedł dobrze zapakowany i nienaruszony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Doskonały dron, wart złapania wersji Fly More. Przybył w 37 dni do mojego domu. Film z pierwszego lotu, który odbyłem: https://youtu.be/EGh4lrRCZbY Big Tech Channel na YouTube.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Wow, podobało mi się!!!! Wszystko przyjechało w sam raz!!! Zajęło to jakieś 2 tygodnie, dziękuję Banggood. Doskonała cena, produkt najwyższej jakości. Teraz musimy tylko przetestować.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Wysłane zaraz po przybyciu na akcje, zakupione 21/12, umieszczone 13/01, naładowane 611 i dostarczone 03/02, pudełko mało ugniatane, nadal nie otwarte,

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft9,013
    • Ft55,957
    • Ft17,717
    • Ft7,769
    • Ft61,553
    • Ft46,630
    • Ft49,739
    • Ft5,810
    • Ft3,417
    • Ft10,256