Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(425)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(425)
    • 5 Star(409)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    Najlepszy wybór, jakiego dokonałem! Miałem Hubsan Zino, Mini 2 i DJI naprawdę są na innym poziomie! Przyjechał w 22 dni do BR i lepiej, nie byłem opodatkowany! Zebrane +- 1,800 dolarów mniej, jeśli zakupy tutaj, więc to bardzo warto! Mogę używać drona przez 2 lata po cichu i nadal mogę sprzedawać tam z góry bez utraty wartościowych inwestycji! Gratulacje Banggood!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    SATISFA TEAMO (ang.). Zakup zatwierdzony w dniu 22/03/2022 r., przybył w dniach 4/4/2022, dokładnie 9 dni roboczych. I bez żadnych podatków! Do tej pory produkt wydaje się być bardzo dobry!!! Uwaga 10

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    gostei muito do drone ele é muito potente e filma em 4K ideal para quem quer fazer trabalho vídeos e para tirar foto com a família! o Mini 2 para meu trabalho deu certinho nota mil,

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Produkt otrzymany zapieczętowany, zgodnie z reklamą, dotarł do BR w ciągu 20 dni roboczych, przetestuję. Polecam sklep, produkt, wysyłkę; /Gratulacje;

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    グローバルver.のmini 2を探していたのでとても満足です。関税もかからず、国内販売価格よりやや安く買えた点も良かったです。2週間で配達された点も嬉しい誤算でした。 thanks!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Sprzedawca wysłał tego samego dnia niestety większość poczty z Brazylii jest kupa.i to zajęło więcej niż 60 dni, aby przyjechać byłem na 1107.00R$ prawdziwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Tudo muito bom, o problema foi os brandidos da receita federal e correios… que fizeram eu pagar propina pra eles, e ainda domaram muito para entregar. o produto original.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    O melhor custo beneficio para iniciar fotos e filmagens aéreas, muito bem acabado e bonito. Espero voar logo para começar a realizar minhas experiências e trabalhos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Demorou um pouco pra chegar "culpa dos correios BR. " Mais veio intacto e tudo funcionando.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    To było najlepsze, co mogłem mieć!! Drone Top jest bardzo warto to wszystko, dzięki Banggood za zwinność i szybkość w Twojej służbie. Szybko się tu zjawiłeś.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$168.99
    • US$75.99
    • US$299.99
    • US$359.99
    • US$249.00
    • US$169.99
    • US$224.99
    • US$209.00
    • US$92.99
    • US$23.99
    • US$48.99
    • US$45.99
    • US$159.99
    • US$32.99
    • US$130.99
    • US$69.99
    • US$539.00
    • US$1,479.99