Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(200)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(200)
    • 5 Star(195)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Wczoraj odebrałem drona, ale miałem już drugi MA2 w pracy. Jest bardzo dobry do latania i ma świetne funkcje, jak można zobaczyć w kilku recenzjach. Jednak wersja kombo jest bardzo piękna, i jest z kilkoma elementami, w tym torba, która jest dużo ciasta. Jeśli jesteś zainteresowany kupnem tego drona i możesz sobie pozwolić na trochę więcej, polecam wziąć wersję Fly More Combo..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Dron przybył piękno, został tylko, aby pragnąć materiału ochronnego ant-chok w pudełku, jak pudełko przybyło trochę zranione z powodu spadku, jest towarem z wysoką ceną, patrzeć, aby poprawić opakowanie ochronne! Poza tym, wszystko jest idealne, dziękuję i na pewno vcs zdobył kolejnego super zadowolony klienta! I nie zapominając, Banggood i bardzo poważnie w obawie o śledzenie ich towarów, informował mnie o każdym kroku, że towar minął, można zaufać i dostarczają bardzo szybko, dotarł do Brazylii szybciej niż samo dostarczenie naszej poczty! Nie do wiary.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    To doskonały dron. Ma tak wiele funkcji, że można go używać do każdego rodzaju scenariusza. Tworzy świetne filmy i jest łatwy do edycji, zwłaszcza gdy jest kręcony w D Cinelike (tryb kolorów płaskich). Obrazy też są dobre, świetnie je edytować. Wszystkie filmy i zdjęcia są wykonane bez filtrów ND, z nimi produkt końcowy musi być jeszcze lepszy. Miałem mały wypadek i musiałem zmienić tylną rękę. Inżynieria drona jest prosta i można prawie zmienić każdą część, oczywiście, jeśli można ją znaleźć w sieci, potrzeba trochę czasu, aby spojrzeć i zapytać ludzi z Chin, ale to wszystko jest możliwe z tak wielu części odnowionych. Naprawdę polecam tego drona, to arcydzieło. Wcześniej miałem FIMI X8 2020, ten DJI jest zupełnie inny świat. DJI robi świetne produkty, dlatego mam również DJI Osmo Action Camera. Nie możesz pójść źle z DJI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Świetna jakość produktu. Skrzynka przybyła trochę rozmazana z powodu poczty. Bangood może wzmocnić nieco więcej opakowania produktu, a nawet bardziej wartościowy produkt... Poza tym jest ok... Super polecam i na pewno zrobię więcej zakupów w Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Wszystko w porządku i zgodnie z opisem. Istnieje wada, aby sprawdzić, czy można go rozwiązać w przypadku zatrudnienia Care Refresh, ponieważ nie można go zatrudnić w Hiszpanii, ponieważ został zakupiony w Chinach. To ważna sprawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Produkt dostarczany płynnie. Nie było awarii w transporcie. Wykonane testy operacyjne, wszystko idealne. Ten dron prezentuje doskonałą wydajność, zarówno pod względem stabilności lotu, jak i kontroli twoich ruchów. Twoje obrazy są spektakularne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Dla każdego tak jak ja bałem się kupić przez Banggood, super polecam! Przybyli w mniej niż 1 miesiąc, wszystko dobrze zapakowane i zapieczętowane! Niestety zostałem obciążony podatkiem, ale i tak było warto!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Sensacyjne. Otrzymałem produkt w idealnym stanie. Przybyło przed czasem. Byłem oczywiście opodatkowany, ale warto było, jednak z bardzo wysokim dolarem widziałem na niektórych stronach internetowych, w Brazylii dobre ceny dla tych, którzy chcą podzielić 12 razy lub więcej na karcie kredytowej. Szukaj!!! Teraz musimy tylko przetestować...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Oryginalne, idealne zdjęcia, dotarły do mojego domu w Brasilii w 15 dni. Doskonały zakup, nie było opłaty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Maszyna przybyła idealna, super polecam, mój pierwszy zakup wielu przybyłych byłem opodatkowany, nawet wtedy było warto.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft147 812
    • Ft53 776
    • Ft597 548
    • Ft20 754
    • Ft9 746
    • Ft26 415
    • Ft52 006
    • Ft88 057
    • Ft7 859
    • Ft306 635
    • Ft4 714
    • Ft5 343
    • Ft4 085
    • Ft3 456
    • Ft15 722
    • Ft8 488
    • Ft33 334
    • Ft11 319