Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2021

    Polecam sklep, drona i fantastycznie! Znam i mam Mavic Air2 i Air2S i wszystko, co się między nimi poprawiło. Dokonałem zakupu w dniu 26 sierpnia, a oni wysłali w dniu 01 września/21 przybył do Brazylii w dniu 6 września/21 Niestety otrzymałem tylko 23. komplet i nadal był naliczony w wysokości 1 237.25 R. Poprosiłem ich, żeby wysłali bez logo Banggood, żeby zmniejszyć ryzyko wpadek i ryzykowną wpadkę, a ja byłem w sklepie. Polecam, ponieważ dron i bez komentarzy wszystko w nim i doskonały.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Super najlepszy dron! Świetny produkt... polecam!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Obciążono mnie 1216 r., poza tym wszystko ok. Super szybka wysyłka, dobrze zapakowany i niesamowity produkt.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Doskonała obsługa od Banggood, bardzo zadowolona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    To jest tutaj, w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Środki komunikacji z panem, myślę, że mogłyby poprawić, w sensie bardziej konkretnego i lepiej ukierunkowanego pola. jest mylące w rozmowie „z nami"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Przybył bardzo dobrze zapakowany i przewyższył moje oczekiwania co do prędkości. Niekwestionowana jakość produktu, jak zawsze charakterystyczna dla marki DJI.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    (Portugalia) Cześć przyjacielu. Przypadkowo potwierdziłem dostawę produktu, nie wiedziałem do czego jest ten przycisk. Chciałbym wiedzieć, czy wszystko jest w porządku. Bo jestem bardzo zmartwiony i zdenerwowany

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    dobrze zapakowane... pudełko nie było zgniecione...dokładnie, jedynym minusem jest to, że wartość znamionowa mogła być niższa...inny jest wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Super szybkie i skuteczne w dostawie, jestem bardzo zadowolony i już kupując więcej....

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 303
    • Ft115 029
    • Ft35 570
    • Ft5 649
    • Ft8 973
    • Ft23 036
    • Ft5 083
    • Ft44 214
    • Ft67 487
    • Ft59 840