Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(263)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(263)
    • 5 Star(250)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/05/2022

    Wreszcie, mam obiekt pożądania... jasny ekran i jasne kolory. Nagrywanie rozpoczyna się automatycznie, gdy jesteś uzbrojony i naprawdę jest to bardzo użyteczna rzecz. Odzyskałem już czworokąt po lądowaniu z powodu wyładowania liposukcji. Być może najbardziej niewygodne rzeczą jest brak uchwytu na baterię, który jesteś zmuszony nosić w kieszeni, szczerze nie rozumiem. wysokiej jakości materiały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Więc...Przyjechali w 5 dni od CZ opakowanie było idealne, nawet jeśli nie zapakowane praktycznie w kopertę i ok 0.o widz jest spektakularny, aby zobaczyć, Jestem wysoki na 2mm, zastanawiam się, co to za człowiek z tak wielką głową, by ją wypełnić... W pakiecie dobrze jest akumulator kabel akumulatorowy kabel USBc worek, który bho Nie więcej ludzi! 650 euro i nawet nie ma gąbki do czyszczenia soczewek. Antena to 4 zabawki, które polecam, aby jak najszybciej zobaczyć okno nawet tam za 600 i przejść 4 przyzwoite anteny ... Tak ładne, ale nie kompletne, gąbka na twarz, uchwyt na antenę, etui na antenę i wszystko inne powinny być dodane do kosztów. dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Przybył wcześniej niż myślałem dwa tygodnie temu do Hiszpanii... Wszystko jest świetnie teraz muszę spróbować, jak one idą, ale musisz kupić gąbki na twarz, ponieważ są one szerokie i wchodzą dużo światła. Dziękuję bardzo za podzielenie się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Świetnie, otrzymany szybko w 1 tydzień z Niemiec do Francji. Doskonała maska dji, tutaj idę z analogowego ev800D do cyfrowego pfff, jestem zbyt szczęśliwy dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    The package arrived very quickly, the package was not sealed but it was not a problem in the operation of the product, thank you very much Banggood for this order!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    From CZ warehouse to CZ adress in 2 days, package is perfectly fine, goggles looks unused, it has been delivered just in small bag (no foam or whatever). i haven't tested them yet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Kieliszki nie były wysyłane z magazynu przez długi czas, ponieważ nie były one dostępne. Kupiony na Czarny Piątek i przyszedł po Nowym Roku. Same okulary nie mają pretensji.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Bardzo dobrze, kiedy to kupiłem był najtańszy do tej pory interes na Banggood inny niż reszta sklepu internetowego. Wystarczy 30 dni, aby mnie wysłać, a teraz włączyłem SBUS BAUD FAST na CLI i mogę powiedzieć, że 7MS Latness działa bardzo szybko między Goggle, RC i FC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Otrzymany w mniej niż 10 dni, bardzo zadowolony z dostawy. Ponownie odkrywamy FPV z tą maską, to jest po prostu ogromna różnica z analogiem, nie testowałem jeszcze zakresu, ale wydaje mi się to równoważne. Test na GTR 349 i CADX VSTA POLAR

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Produkt jest świetny, wszystko działa, kocham DJI, czuję się jak kino osobiste. W komplecie wszystko, anteny, baterie. Czekam na mój zespół powietrzny, więc nie testowałem go jeszcze na bind, wierzę, że wszystko będzie działać świetnie. Dostawa nie była jednak satysfakcjonująca, zamiast jednego tygodnia dostawy w eu z priorytetem, to było 3 tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$96.99
    • US$10.99
    • US$129.00
    • US$18.06
    • US$28.90
    • US$16.71
    • US$135.99
    • US$99.99
    • US$109.99
    • US$8.99