Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(142)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    Przyjęty 2 dni temu. Po miesiącu wysyłania i miesiącu więcej czasu wysyłki. Dzisiaj testowałem, więc napisałem recenzję. Nie ma problemu z aktywacją asystenta dji 2 dla serii Fpv. (Trochę obawiałem się aktywacji, ze względu na wszystkie problemy zgłaszane w Internecie). Ale to było łatwe i szybkie. Potem włamałem się do FCC, bo jestem na Europie. W końcu z FCC zrobione aktywowałem wyjście 1200mW i 50Mbps bez problemów. Jest ogromny. Imponująca jakość obrazu w porównaniu z analogiem. Naprawdę chętnie go kupuję. Dzięki Banggood. Pacjentka z pszczołami była warta. Jeśli nie masz rekinów, to będzie dobra decyzja. Ale nic nie jest idealne. Pierwotna pianka do twarzy to sz... Twoja twarz musi być duża i ogromowa, żeby pasowała. Właśnie zamówiłem większą piankę. Jestem prawie pewien, że to złe, ponieważ DJI chce sprzedawać więcej akcesoriów. Byłoby dobrze, gdybyśmy mogli wybrać rodzaj pianki podczas składania zamówienia... Power Bank jest dobry, ale jeśli chcesz latać więcej, weź adapter xt60 z Lipo, ponieważ power bank nie trwa zbyt wiele moim zdaniem Wesołego latania

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Bastante bien, han llegado un poco mas tarde pero bueno no queda de otra puntos buenos la batería es muy comoda pequeña y facil de llevar para encender las gafas por primera vez tienes que pulsar una vez y luego mantener pulsado, y asi enciende la batería lo bueno es que yo he probado las v1 y el ventilador es muy fuerte, ahora en las v2 no siento el ventilador y eso es muy bueno la pantalla se mira bastante bien, sin pegas puntos malos de las gafas hay que cambiar la correa por que es muy mala y la espuma por que entra mucha luz y poca cosa mas le he visto, bueno que solo viene en inglés y 8 tipos de chino pero eso no me molesta Bastante a gusto con mi compra para ser mis primeras gafas

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Doskonałe opakowanie, szybka wysyłka (dostępność była kwestią, dlaczego docierała powoli do mnie, a nie do czasu wysyłki). Dzięki, Banggood. To drogi produkt DJI, więc oczekuje się, że zadziała poza pudełkiem i tak jest. Wyświetlacze OLED mogą zapewnić lepszy kontrast i kolory zasięgu, ale to nie ma sensu, jeśli nie ma radia i kamery, a tutaj DJI również dostarcza. Pod warunkiem, że worek jest doskonałą jakością, ale moim zdaniem jest zbyt mały. Nawet antena jest za ciasna. (i zawsze usunięcie anteny nie służy złączkom SMA). Dotarł ustawiony na system FPV (nie FPV, co oznacza nowy quad DJI FPV) tak, że wymagał tylko prostego wiązania, bez zmiany systemu. Po jego aktywacji, uaktualniono do najnowszego SW i rozszerzono opcje z plikiem naco. W sumie to ładny produkt i wszystko wydaje się działać, chociaż nie miałem czasu na przeprowadzenie obszernych testów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Le meilleur système fpv !!! Mais après un mois d'attente elle sont enfin arrivées. Mais arrivé dans un mauvais état, le système fpv à une fissure en haut, voir photo, elle ont surement pris un impact pendant le transport. Mais j'ai pas envie de les renvoyer sinon je vais encore attendre 2mois!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Otrzymany w mniej niż 10 dni, bardzo zadowolony z dostawy. Ponownie odkrywamy FPV z tą maską, to jest po prostu ogromna różnica z analogiem, nie testowałem jeszcze zakresu, ale wydaje mi się to równoważne. Test na GTR 349 i CADX VSTA POLAR

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    c'è poco da dire: è qualità Dji ! Comprate il kit antenne AXII o iFlight per ottenere il massimo della ricezione e sarete soddisfatti al 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Produkt jest świetny, wszystko działa, kocham DJI, czuję się jak kino osobiste. W komplecie wszystko, anteny, baterie. Czekam na mój zespół powietrzny, więc nie testowałem go jeszcze na bind, wierzę, że wszystko będzie działać świetnie. Dostawa nie była jednak satysfakcjonująca, zamiast jednego tygodnia dostawy w eu z priorytetem, to było 3 tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Bardzo dobrze, kiedy to kupiłem był najtańszy do tej pory interes na Banggood inny niż reszta sklepu internetowego. Wystarczy 30 dni, aby mnie wysłać, a teraz włączyłem SBUS BAUD FAST na CLI i mogę powiedzieć, że 7MS Latness działa bardzo szybko między Goggle, RC i FC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Google są dokładnie takie, jak opisano i zostały wysłane w oryginalnym opakowaniu. Kiedy je kupiłem, cena była najlepsza na rynku. Działają one jak urok również z systemem CADDX.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Odjazdowa para gogli. Dotarli do moich drzwi za 4 tygodnie, ale warto było czekać. Świetne opakowanie, brak uszkodzeń podczas transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft50 102
    • Ft4 726
    • Ft27 747
    • Ft5 357
    • Ft5 672
    • Ft3 752
    • Ft28 374
    • Ft3 941
    • Ft5 855
    • Ft7 879