Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/06/2021

    Dostawa dotarła bardzo szybko z Chin! Pakiet i materiały były doskonałe. Po prostu świetny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2019

    Ha llegado en una caja de cartón perfectamente envuelto, con protección por la parte superior y por la parte inferior. Cada una de las partes de cristal tenían su propia protección y todo dentro de la caja perfectamente distribuido. Muy recomendable. Ha tardado unos 10 días en venir. Solo falta montarlo y cruzar los dedos :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2019

    Não vai ser uma montagem fácil porque para que funcione tudo terá de estar no sítio certo. É uma peça que mesmo que não funcione fica bem como decoração.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2018

    me agrada el producto, realmente hace tiempo que quería uno de estos pero los tubos están muy mal protegidos,el producto me llegó abierto de su caja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2018

    İki adet yedek tüpü ile gelmektedir. Motor kısmında kutup başlarında çıkış telleri de olsaymış iyi olurmuş. Jeneratör olarak da kullanılabilirdi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2016

    Really well made and good value for a Sterling Engine. There are no instructions but, following the build from images on the site, it really isn't hard to figure it out. Good that there ate some spare tubes. I am surprised at just how good this thing is. Highly recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DeFCoM
    FR
    05/02/2017

    I built the machine, but the mechanics adjustment is very poor. I had to move one hole from the predicted fixations and also I broke a tube by squeezing it. So mind to that : do not squeeze tube on their lips, do it only on the middle. But at last, the machine works!!! Look at the picture!!! The little electric motor, used as a generator, gives 0.3V and 30mA (the bloc between the two wheels). Funny, you can buy it!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2019

    muito obrigado Bang good, perfeito funcionamento bem embalado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2016

    Very Nice Cheap kit works great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2019

    Excellent ! pour ceux qui aiment les moteurs La machine calle toute seule lorsque elle a fonctionné quelques minutes mais c'est une belle démo, mon fils est ravis. moi aussi :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 264
    • Ft3 632
    • Ft4 957
    • Ft111 449
    • Ft3 301
    • Ft79 767
    • Ft4 957
    • Ft3 814
    • Ft8 010
    • Ft2 667
    • Ft3 050
    • Ft2 667
    • Ft14 117
    • Ft105 745
    • Ft24 425
    • Ft107 562
    • Ft7 630
    • Ft16 170