Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2020

    Paczka została szybko dostarczona. Śledzenie informacji było idealne. Dokładne w każdej chwili. Nie spodziewałem się elektroniki typu SMD, więc muszę przeszukać moje Google ponownie 😎 Wszystko jest w antystatycznej torbie i wydaje się wysokiej jakości. Pilot też. Myślę, że to jest dobry projekt dla mnie i mojego syna, który miał być projektem zimy/korona 😅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    /Bardzo dobrze./!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Bardzo trudna budowa. 1 dzień pracy. Ale miło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Bardzo usatysfakcjonowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Dobra jakość, jestem bardzo zadowolony. Byłoby miło mieć niemiecką instrukcję obsługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    Oggetto arrivato nei tempi di consegna previsti,corredato di tutti i componenti necessari alla sua realizzazzione. Purtroppo,ho riscontrato un grande problema di funzionamento in quanto il microcontrollore principale stc da 40 pin risulta non funzionante come dovrebbe. Credo dipenda da una errata programmazione dei codici indispensabili per il corretto funzionamento del cubo led 3d.Una grande seccatura.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2019

    I received all three products in a plastic bag yay! all three products came in with out a scratch. got one canton tower built works awesome. now the cube have that one built to two weekends later. does not work. they have in the description that it has all these light effects lol not you have to program the chip witch they dont tell you. hint ch340 progarme'r..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2019

    Very poor delivery time. The Microcontroller sent without code. I am facing lot of difficulty to programming it. Please send the Microcontroller IC with code.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2019

    Prodotto conforme alla descrizione e arrivato in breve tempo.Facile assemblaggio e pochi componenti facilmente collocabili nella scheda ma tanti led che richiedono pazienza e prcisione nella creazione del cubo 3d.Ultimato il lavoro sapro'fare ulteriori considerazioni sull'effetto visivo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2018

    I would like to modify the animations. Where can I find the source code for this cube?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$10.34
    • US$17.31
    • US$13.99
    • US$12.69
    • US$6.99
    • US$9.99
    • US$4.19
    • US$15.44
    • US$8.99
    • US$6.99
    • US$28.86
    • US$6.99
    • US$8.09
    • US$21.84
    • US$14.19
    • US$27.99
    • US$21.99