Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2022

    Witam najpierw mam produkt z szybkiej wysyłki wszystko, ale marka produktu działa i jak w przypadku przypadku jest po prostu produkt jest inna marka, ale zasada wyglądu i działania i wartości do tego samego sprzedawcy dziękuję za szybką dostawę sprzedawcy bardzo szybko i można zakupy bez zastrzeżeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Nie sądzę, że mini spawarka punktowa pracująca tylko na 4 V była naprawdę zdolna do spawania: Muszę wierzyć ponownie, spawy bardzo dobrze! Świetny produkt, dobrze zbudowany, metalowy korpus i ładowanie z usb c. Również wielki jako powerbank. To pochodzi z dobrego pojemnika z tworzywa sztucznego, gdzie oprócz maszyny do lutowania są kable ładowania i końcówek lutownic, nie brakuje taśmy nikel wielki, aby zbudować pakiet baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2022

    Bardzo prosty w użyciu nawet na akumulatorze elektrycznym, który jest zasilany, więc był spawalny ze względu na stare spoiny, które zostały zepsute, użyłem najniższej mocy i było prawie zbyt mocne, lub jeśli naciskałem mocniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Przyjechał tydzień wcześniej niż się spodziewaliśmy. Wygląda na bardzo dobrą jakość. Bardzo mocne spoiny, nie można ich rozłożyć bez rozerwania taśmy niklowej. Łatwy w obsłudze i regulacji ustawień mocy. Dobre instrukcje. Ładnie opakowane Wysoce polecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BobVIP4
    CZ
    09/07/2022

    👍👍👍 zamówiłam to dla przyjaciela i byłam zaskoczona jego skutecznością. Jest potężniejsza od tej, którą sam kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Świetne urządzenie działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Fajna obsługa :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Wszystkie 5 gwiazdek (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Działa idealnie od razu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Dotarła na czas i jak się okazało, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$64.99
    • US$64.99
    • US$15.95
    • US$18.38
    • US$192.99
    • US$37.99
    • US$337.86
    • US$119.99
    • US$33.94