Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(39)
    • 5 Gwiazda(38)
    • 4 Gwiazda(0)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/03/2023

    To dobre urządzenie, ale 0,20 nie może, ale 0,15 może 0,20 trzyma słabo, najlepiej do 0,15, zrobiłem kilka innych rzeczy, zdecydowanie świetna rzecz dla kogoś, kto lubi bawić się bateriami, Nie miałem okrągłych, więc wywierciłem folię termiczną, która trwa do 90 stopni i więcej, aby ten specjalny arkusz nie dotykał baterii, ta folia termiczna na zdjęciu jest biała. Mam go wyrzucić, jest używany do pras (maszyn), które przyklejają fornir do drzwi często w temperaturze około 90 stopni, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2022

    Bardzo dobra spawarka punktowa z dobrą jakością wykonania samego urządzenia, a nawet kabla ładującego i głównych złącza ładowania.Pudełko zostało uszkodzone, ale na szczęście urządzenie nie miało problemu ani zadrapania, działa idealnie i wydaje się, że ma dużo mocy nawet przy niskim obciążeniu.Również szybka wysyłka i dostawa 9 dni. Gdyby pudełko było ok, wolałbym być trochę większy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2023

    Zrobiłem prawie 70 zestawów baterii 12.6v 29.4V, 3s6p dla 12v i 2p 7s dla 29V, a ja zmieniłem baterie maszyn wiertniczych lub improwizowane kamery monitoringu słonecznego. Oświadczam, że jestem zadowolony do tej pory, mam go od 3-4 miesięcy. Dziękuję Chiny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2023

    Przybył szybciej niż oczekiwano! działa bezbłędnie z paskami niklowymi 0,1 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Witam najpierw mam produkt z szybkiej wysyłki wszystko, ale marka produktu działa i jak w przypadku przypadku jest po prostu produkt jest inna marka, ale zasada wyglądu i działania i wartości do tego samego sprzedawcy dziękuję za szybką dostawę sprzedawcy bardzo szybko i można zakupy bez zastrzeżeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2023

    Przybyliśmy dużo wcześniej niż oczekiwano, 10 dni z Chin jest naprawdę imponujące! Dziękuję BG! Produkt działa zgodnie z opisem, już spawane opakowanie 10s5p z 0,15 niklu. Cieszę się, że ma USB C do ładowania i działa również podczas ładowania. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2023

    Superszybka dostawa! I wygląda na bardzo przyzwoity produkt przenośny! To prawdopodobnie również działa znacznie lepiej niż moja spawarka 709A zasilana 230VAC, która po prostu pobiera zbyt dużo energii z linii zasilającej, powodując łatwe rozdmuchiwanie bezpieczników sieciowych!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2023

    Dostawa była szybka, a produkt jest doskonały!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2023

    Bardzo dobre dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2023

    Przybył szybko i bezpiecznie. Działa dobrze. Bardzo zadowolony z tego, wielkie dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.09
    • US$30.59
    • US$52.99
    • US$32.59
    • US$18.39
    • US$259.99
    • US$62.36
    • US$439.99
    • US$30.59
    • US$41.99
    • US$269.99
    • US$53.99
    • US$5.99
    • US$45.19
    • US$10.34
    • US$32.19
    • US$9.19
    • US$11.49