Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2021

    Najlepszy przenośny spawacz spot można kupić, nie do pobicia w cenie, wysokiej jakości budowa, mocne wyjście, świetny do hobby. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Otrzymałem dziś produkt. Sprawdziłem i znalazłem, że działa. Byłem bardzo zadowolony. Bateria nie była w pełni naładowana, jest obecnie ładowana. Sprzedawca jest bezpieczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Przedmiot dotarł w ciągu 20 dni, źle zapakowany, więc jego oryginalne plastikowe pudełko zostało złamane. Dobrze, że samo urządzenie nie zostało uszkodzone. Wygląda na solidnego i naładowanego, gotowy do pracy. Jeszcze nie próbowałem pracować z tym poważnie, jeśli będę miał problemy, napiszę później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Jestem pod wrażeniem tego spawacza DYI przy pierwszym użyciu. Kupiłem ten produkt (ID: 1694146) już wcześniej i nie udało się (spalony) przy pierwszym użyciu - Dzięki Bogu, BG zwrócił mi za ten produkt. Ten produkt jest dobrze zbudowany z baterii i płyt obwodowych w pełni zamknięty w aluminiowej obudowie, dwa długopisy spawalnicze wyglądają ładnie i solidnie z dużymi drutami krzemowymi i złocistym złączami. Instrukcja (w języku angielskim) jest łatwa do zrozumienia i prosta do wykonania. Ale najważniejszą rzeczą w tym spawaczu jest wykonanie wspaniałej pracy spawalniczej. Polecam ten produkt każdemu, kto chce zbudować własne pakiety baterii 18650

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Wygląda inaczej.Produkt przybył szybko, wygląda dobrze i działa świetnie. Polecam kupić ten produkt.Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Przyjechali w ciągu 10 dni, dobrze zapakowane i działające

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    SA
    20/08/2021

    Bardzo fajny i łatwy w użyciu i przenośny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Najlepszy spawacz dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    ürün gayet başarılı güzel iş çıkarıyor. Türkiye direk kargo ile 8-10 içinde geliyor . tavsiye ederim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Maszyna do spawania punktowego baterii. Niezbędne narzędzie do budowania dobrych baterii. Aby przetestować trwałość. cena ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 445
    • Ft20 517
    • Ft32 085
    • Ft53 106
    • Ft21 081
    • Ft24 228
    • Ft26 551
    • Ft18 014
    • Ft77 055
    • Ft4 597
    • Ft22 641
    • Ft105 810
    • Ft39 829
    • Ft4 979
    • Ft19 249
    • Ft3 064
    • Ft14 602
    • Ft6 104