Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(280)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(280)
    • 5 Star(256)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2022

    Dobra jakość w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Doskonałe produkty do praktykowania mikrosoldacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Otrzymane w dobrym stanie. Przyzwoity zestaw jakościowy. Przydatne do treningu umiejętności lutowania, ale także zabawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2017

    I ordered this kit for make some practice on SMD. I think that it will be a very difficult but amusing job to do. The PCB I received has a small mistake on a back track (see the photos) so I hope that it will not affect the rotating led kit working. The components are smaller than expected, my eyes will be stressed, but if it will works then I will learned some from this kit. be careful that the manual is in Chinese ho ordinato il kit per fare pratica sui componenti SMD. sarà un compito difficle ma divertente. il PCB che ho ricevuto ha un piccolo difetto su di una traccia e spero che non precluda il funzionamento dei led rotanti. I componenti sono più piccoli di quanto credessi, i miei occhi saranno sottoposti a una grande fatica, ma se tutto funzionerà avrò imparato molto. il manuale è in Cinese

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2017

    This item was delivered very fast! I haven't assembled it yet so I can't say much about it. But since I bought this board to practice my smd soldering, it's important that all different components are included, and they are. We'll see if it works :) A few remarks: The components were packed in an ordinary plastic bag (non antistatic). The manual is in Chinese (I think), and my Chinese is not that good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2019

    Отличная штука для практики с смд элементами, есть все основные типы, нет разве что чипов с ногами с 4-х сторон. Некоторые резисторы реально мелкие даже под лупой. Для тех кто познаёт мир smd - супер. Жаль нет инструкции в комплекте, но она легко гуглится в интернете.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2017

    Excellent kit. The best thing about it is that it has at least 1 spare component of each type, excluding the chips. I lost a resistor and burned a led, but was still able to complete it thanks to the spares. Took about 4 hours to finish and I've never tried soldering SMDs before. All works perfectly!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Świetny zestaw do lutowania SMD. Dużo zabawy do złożenia! Pakiety 0402 są dość trudne w obsłudze, są takie małe. 3 kolumny z każdej strony są przeznaczone wyłącznie do treningu, wartości części są losowe, tylko rozmiar ma znaczenie. Część centralna z diodami LED może być zasilana z zasilacza prądu stałego 5-12V, aby cieszyć się animacją światła. Dość satysfakcjonujące do oglądania po spędzeniu godziny na składaniu elementów :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2017

    Die Lernplatine kann ich jedem empfehlen der das Löten mit SMD Bauteilen lernen möchte ! dem Bausatz liegt eine Anleitung sowie eine Menge teile bei, die Qualität der Teile ist OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$3.49
    • US$3.99
    • US$5.74
    • US$4.19
    • US$22.99
    • US$3.99
    • US$10.99
    • US$17.24
    • US$21.09
    • US$9.23
    • US$6.19
    • US$5.99
    • US$13.99
    • US$22.99
    • US$6.89
    • US$4.09
    • US$16.99
    • US$69.42