Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(961)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(961)
    • 5 Star(881)
    • 4 Star(53)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(14)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    Kupiłem to PCB do lutowania baterii i zobaczyłem cenę, że jest nic nie warte, musiałem go zmienić, to działa doskonale zarówno z akumulatorem 11,5 V 50 V i akumulatorem kwasowym maszyny. Byłem tak zadowolony, że zdecydowałem się zrobić pudełko PETG, aby utrzymać go w izolacji i nadać mu ładny wygląd, jak widać, wynik jest doskonały, Polecam go szczególnie tym, którzy są zaznajomieni z połączeniami i tym, którzy chcą spróbować jak ja w realizacji spersonalizowane enclusure.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Zestaw ten zawiera wszystko, co jest potrzebne do lekkiego spawania na bateriach litowych. Spawy nie były tak mocne, jak myślałem, ale wydają się być w porządku. Poszlifowałem punkt na końcu sond spawalniczych, jak inni sugerowali. Wzmocniłem negatywny barek, nakładając na niego więcej lutownicy. Użyłem prawie nowej baterii 12v 40Ah, która jest w specyfikacji baterii określonej przez producenta tej jednostki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Tak, to prawda, ale na użytek kulturowy. Folia niklowa (0,1 mm, dlaczego jest idealna) i parking są koniecznością. Tak, to działa, ale do okazjonalnego użytku. Drobna kartka niklu (0,1 mm najlepsza) i niezbędna bateria samochodowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    The package arrived relatively quickly, the product at first sight ok. I will see if it does its job and respects the specifications for which it was designed. Thanks Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Moduł działa poprawnie, zgrzewa blaszki 0,1 & 0,15 mm. Połączyłem go z moim power-bankiem Blitz-woolf 12000 mAh - po sprawdzeniu z zasilaczem stabilizowanym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Taškinio suvirinimo aparatas tinkantis suvirinti plonas skardeles, pavyzdžiui akumuliatorių ar baterijų sujungimui. Maitinimas nuo 12V akumuliatoriaus. Yra keturi srovės stiprumo lygiai, perjungiami mygtuku plokštėje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Nie miałem zbyt wielu prób, próbowałem 3,4 razy, działa dobrze, ale amper potrzebuje trochę, podłączyłem go do baterii 20

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Działa dobrze i działa jeszcze lepiej z kilkoma drobnymi modyfikacjami. Użyłem 80 cm 10mm2 H07RN-F do podłączenia akumulatora. Naostrzyć też sondy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Dostarczone w mniej niż 2 tygodnie. Urządzenie nie jest jeszcze używane, jakość, wizualizacja, brak pytań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Tani spawacz do produkcji paczek baterii 1865. Jeszcze tego nie przetestowałem, bo wciąż czekam na LiPo na spawacza. Są różne wersje spawacza, mój to v5.0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 670
    • Ft14 374
    • Ft20 339
    • Ft5 444
    • Ft3 780
    • Ft2 290
    • Ft4 157
    • Ft4 157
    • Ft3 780
    • Ft8 186
    • Ft22 927
    • Ft13 896
    • Ft3 928
    • Ft9 454
    • Ft3 780
    • Ft1 307
    • Ft14 374
    • Ft62 236