Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(806)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(806)
    • 5 Star(746)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2020

    Wymagany niewielki montaż z lutownicą. Kondensator i Brzęczek muszą być przylutowane, a tropy również. Nałożyłem XT-60 na mój, żeby móc zasilać go dużym lipo o mocy 5000mah 3S, albo używać ładowarki Lipo w trybie zasilania. Bardzo łatwy do zrobienia i deska jest zaznaczony dla miejsca, gdzie muszą przejść 2 elementy. Złożone min w Doskonałe do spawania baterii RC. Działa na baterie Nicad i NiMh. Dobrze działa również w LiPo. Upewnij się, że podniesiesz przewody Lipo, dotkniesz je razem i spoinujesz. Złóż je z powrotem, kiedy skończysz

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    To było szybkie, przybył w 12 dni w domu (mieszkam w BRAZIL), produkt działa tak, ale konfiguracja nie jest taka sama jak wideo, Kiedy vc energizuje vc naciśnij przycisk, aby włączyć i przytrzyma go, aby deska pozostała na krótko co 2 sekundy, po chwili deska wyłączy się sama, więc po prostu zrób procedurę przycisku MSM ponownie, Nie działa na baterii 3s 2200mAh, czy ołowianych akumulatorach 7Ah, przetestowałem go z motoryzacją 90Ah, ale powinien działać na baterii samochodowej. Na zdjęciu użyłem wsparcia w kontakcie z baterią, żeby zwiększyć obszar zasilania, to też jest ważne, po prostu jest zatwierdzone, można kupić bez obaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Tak, to prawda, ale na użytek kulturowy. Folia niklowa (0,1 mm, dlaczego jest idealna) i parking są koniecznością. Tak, to działa, ale do okazjonalnego użytku. Drobna kartka niklu (0,1 mm najlepsza) i niezbędna bateria samochodowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Dostarczenie 3 tygodnie, opakowanie jest doskonałe, instrukcje nie, ale na stronie towarów cały opis jest, zebrać jest łatwe, działa całkiem dobrze, wszystkie deklarowane cechy potwierdzają. Za taką cenę świetny wybór! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Taškinio suvirinimo aparatas tinkantis suvirinti plonas skardeles, pavyzdžiui akumuliatorių ar baterijų sujungimui. Maitinimas nuo 12V akumuliatoriaus. Yra keturi srovės stiprumo lygiai, perjungiami mygtuku plokštėje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Nie miałem zbyt wielu prób, próbowałem 3,4 razy, działa dobrze, ale amper potrzebuje trochę, podłączyłem go do baterii 20

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Dostarczone w mniej niż 2 tygodnie. Urządzenie nie jest jeszcze używane, jakość, wizualizacja, brak pytań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    The package arrived relatively quickly, the product at first sight ok. I will see if it does its job and respects the specifications for which it was designed. Thanks Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Tani spawacz do produkcji paczek baterii 1865. Jeszcze tego nie przetestowałem, bo wciąż czekam na LiPo na spawacza. Są różne wersje spawacza, mój to v5.0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Działa dobrze, podłączony do dużej baterii kwasowo-ołowiowej z drutem 8-storowym i przy użyciu uchwytu dołączonego Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 094
    • Ft3 523
    • Ft3 050
    • Ft24 422
    • Ft4 485
    • Ft1 523
    • Ft3 954
    • Ft2 439
    • Ft3 984
    • Ft1 371
    • Ft2 113
    • Ft2 113
    • Ft3 157
    • Ft476
    • Ft2 134
    • Ft1 920
    • Ft7 019
    • Ft14 652