Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(310)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(310)
    • 5 Star(291)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Microbd
    FR
    28/02/2019

    Très belle boîte à musique, la boîte est bien vernie, le mécanisme fonctionne parfaitement. La pince à perforer est pratique. Sonorité agréable. Très bon rapport Q/P.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2018

    This is my first programmable music box, and I must say this is the lovely one. Finishing is top grade and functioning is also good. My 7years old daughter also enjoying this. Thanks Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Idealnie, jest w dobrej pogodzie, jestem zakochana. Było warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • chjVIP3
    DE
    13/01/2021

    Ładna pozytywka. Działa doskonale i z pasków i trochę wiedzy muzycznej melodia może być skomponowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Wygląda bardzo dobrze, ale niestety mój miał wygiętą metalową płytkę i biegi nie działały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Podobał mi się, był w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2017

    La cajita es tal y como se muestra en la foto. Trae unas tiras de papel con unos puntitos marcados que tenemos que ir agujereando con unas tenacillas que tambien incluye. La cinta con los agujeritos la pasamos por la cajita y suena la canción. Ideal para el aprendizaje musical de los niños pequeños.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2019

    I got the box and punched out a song that means a lot to my friend as a present, I really like it and she probably will too!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2019

    Hand turning method is a good idea. Its sound is loud and clear. I selected this for my 8 years old grand-daughter birthday present. She would surely be pleased . This is well-designed music box. Its sound design is especially excellent. All parts are sturdy and processed carefully. I can recommend this music box without hesitation.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 442
    • Ft13 978
    • Ft3 501
    • Ft7 722
    • Ft12 873
    • Ft6 049
    • Ft3 307
    • Ft3 307
    • Ft6 250
    • Ft6 164
    • Ft3 307
    • Ft8 091
    • Ft5 884
    • Ft5 884
    • Ft12 739
    • Ft3 307
    • Ft8 827
    • Ft4 043