Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Zamontowany, gdy pada śnieg na zewnątrz. Wcześniej zamontowany zestaw został „odebrany" przez bratanka. Jedna rada: przed zamontowaniem diod LED (pod przyciskami) musisz je wypróbować. W rzeczywistości, pomimo tego, że mają biały kolor, emitują one światło o różnych kolorach. Osobiście zostałem doprowadzony do błędu przez druk ekranu i zamontowałem ledy wsteczne (ze ścięcie na wodzi musi być zamontowane w kierunku dna płyty, ale po przeciwnej stronie znajduje się znak „"). Wybacz, przywykłem do postrzegania katody jako pozytywnej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    To jest fajny gadżet, który kupiłem mojemu synowi, bo kocha Simona, ale spędza więcej czasu w rękach mojej żony. Łatwo go poskładać, jeśli masz jakieś umiejętności lutowania. Jak instrukcje są w języku chińskim i nie wszystkie oznaczenia na pcb są jasne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Pro: a) dobre opakowanie (torba antystatyczna, oddzielne koperty według rodzaju elementów, gąbka ochronna do wyświetlania i układy scalone). b) Nic nie zginęło. c) Na koniec prac montażowych. Wady: a) pudełko z wadą topnienia i pęknięciami. b) Instrukcje tylko w języku chińskim (jest odniesienie do strony producenta, ale również ta została napisana tylko w języku chińskim). c) Schemat instrukcji powinien zostać zaktualizowany (inna wartość C4, model wskazany dla wyświetlaczy jest błędny, pinout jest modelem 3261AS). Postępuj zgodnie ze wskazaniami na PCB. d) Nie ma żadnych oznak pozytywnego bieguna na głośniku. Rada: a) przed zamontowaniem diod LED (pod przyciskami) musisz je wypróbować. W rzeczywistości, pomimo tego, że mają biały kolor, emitują światło o innym kolorze. b) Nie montować wyświetlaczy w kontakcie z PCB. Muszą być montowane na określonej wysokości, aby były dopasowane do pokrywy. Osobiście użyłem gniazdka. Wniosek do BG: Dlaczego nie opublikujesz instrukcji (jak są na papierze) w formacie PDF? Korzystając z każdego tłumacza możemy przeczytać je w naszym własnym języku. W końcu, nie tyle wysiłku. (:-))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Thoro
    IT
    30/04/2020

    Pamiętaj grę Simon, tutaj jest ucieleśnienie jego z ciekawymi dodatkami do dostosowania.Łatwy do wykonania, zabawny i przydatny, aby zaimponować spawaniem. To ciekawe, aby zrealizować to z dziećmi przekazać trochę kultury majsterkowania i elektroniki podczas zabawy. Zrobiłem wideo-tutorial o montażu, żebyś mógł zobaczyć, co to jest. Znajdziesz go na kanale YouTube wraz z innymi interesującymi filmami. Dobry wzrok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Fajne projekty do zrobienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Zabawny projektowy zestaw majsterkowiczów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Działa, ale wkurzające, że każdy poziom to nowa sekwencja, a nie sekwencja, która staje się dłuższa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Excellent service, very good products. 100% recommendable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Niezły zestaw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Bardzo dobry czas dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 343
    • Ft7 767
    • Ft2 016
    • Ft12 109
    • Ft7 546
    • Ft5 380
    • Ft11 773
    • Ft4 438
    • Ft11 532
    • Ft2 586
    • Ft9 289
    • Ft1 343
    • Ft2 217
    • Ft5 547
    • Ft2 688
    • Ft5 547
    • Ft5 444
    • Ft41 653