Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Chciałem sprawdzić, czy warto umieścić obiektyw TIR-a w już świetnych produktach, takich jak konwój s2+ i na pierwszy rzut oka zostałem z otwartymi ustami. Teraz s2+ to latarka za 50 dolców. Belka jest wyważona i wygląda na to, że będzie też rzucająca. Nie mogę się doczekać, żeby to przetestować. Ostatnią rzeczą, jaką kupiłem opcję 10 z sst 40 wersja s2+.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2019

    I bought the 10 degrees piece since I considered the S2+ too floody for my taste. Turns out that this little upgrade transforms the S2+ into an 50$+ performance flashlight. This thing focuses the lumens where they are supposed to be. Thansforms the beam of a cheap S2+ into a Nitecore P12 beam. Amazing stuff.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2018

    These are really nice lens to change the beam of flashlights. Note you only get one lens so these are quite pricey! Photo, from left to right, shows 10 degree, 25 degree, 45 degree and finally 60 degree.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2019

    Very good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2019

    Very good quality product, very fast shipping with tracking. The lens fits perfect to Convoy s2+. I can reccomend this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Zmieniło mój Convoy S2+ w zupełnie inną latarkę: wiązkę powodziową, delikatnie rozproszoną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Dobre dopasowanie do konwoju S2 i S2+, ale nie S21a

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2019

    Made my A6 into a proper flood light. I needed to add an extra rubber washer for a perfect fit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2019

    Changed the reflector in my S2+ to the stripe lens and it became a great bike light! would recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.03
    • US$10.91
    • US$3.42
    • US$7.47
    • US$5.59
    • US$5.00
    • US$11.38
    • US$6.65
    • US$5.74
    • US$8.41
    • US$18.47
    • US$16.36
    • US$10.38
    • US$7.27
    • US$6.51
    • US$21.73
    • US$46.03
    • US$37.95