Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2021

    I wanted to test my Raspy in bluetooth and then my laptop PC which sounded just fine for the size of its speakers. The sound of this module in KIT is incredible considering the size of the speaker. On the practical side of the module, I can power it directly with the USB ports under 5V, which reduces the wires and adapters around the PC. I bought the stereo amplifier at the same time to significantly increase the output power of the bluetooth module. Be careful with the voltages because this one operates under 5V, the amplifier under 12V. I was scared! ... I had to stick a label next to the power socket on the box so as not to see it succumb ... I have several bluetooth modules purchased separately from Banggood and they are for the mostly in 12V and they all look the same! Watch out for ... smoke signals!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Gracz nie był trudny do zmontowania, ale niektóre podstawowe instrukcje byłyby przydatne dla ludzi nowych w tych zestawach. Włączam kilka zdjęć, które pokazują okablowanie dla przełącznika i wejścia zasilania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Świetny głośnik DIY Bluetooth. Budowa zajęła mi 30 minut. Po korekcie EQ jestem pod wrażeniem jakości dźwięku w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Jeszcze nie jeździłem, ale jechałem super szybko. Bardzo dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    ENTRETENIDO KIT DE BOCINAS Con Reproducent MP3 Y BluTOOTH, SE polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Super, super słodkie. Bardzo mi się podoba! Dziękuję, Banggood!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    To moja druga jednostka, a to są bardzo fajne głośniki Bluetooth, w świetnej cenie. Odtwarzacze MP3 z napędem micro-SD i USB działają świetnie, a pilot jest świetnym dodatkiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Nie, nie, nie, nie. Jeszcze go nie naprawiłem. - To przyszło szybko, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Otrzymałem tę prośbę w krótkim czasie. Dobrze spakowane, bo to zestaw, którego jeszcze nie zmontowałem. Ale jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Ładny produkt łatwy do zainstalowania Dostałem go w 7 dni dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 440
    • Ft4 079
    • Ft8 501
    • Ft3 831
    • Ft4 179
    • Ft6 234
    • Ft4 405
    • Ft5 367
    • Ft4 249
    • Ft4 312
    • Ft3 831
    • Ft4 601
    • Ft10 619
    • Ft992
    • Ft3 316
    • Ft1 215
    • Ft1 988
    • Ft2 320