Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2021

    Odbiór był w mgnieniu oka Towar jest bardzo dobry i opakowanie jest dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2018

    comodo para un celular pequeño. muy práctico y resistente. muy transparente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2017

    Ottimo oggetto per vedere gli ologrammi tramite lo smartphone. Provato funziona alla perfezione. Grazie Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2016

    Receive the item in good condition. However, the is a problem with the pyramid base piece that came without the hole. please see attached photo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Naprawdę dobrej jakości, jednak papier ochronny pokrywa jest bólem, aby się od tego uwolnić, co widzisz, otrzymujesz dobrą jakość holograficzną i łatwy w użyciu działa z większości telefonów łatwy montaż

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Świetna jakość za cenę, jak opisano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2015

    generatore di ologrammi molto interessante. Facile da montare e di buona fattura. Ho preferito montarlo con il telefono in basso altrimenti le immagini erano capovolte. 16 giorni per arrivare con le poste olandesi. Su youtube ci sono moltissimi video da usare. Un oggetto che affascina grandi e piccini. Lo consiglio e subito ho comprato un oggetto analogo. Adesso aspetto solo la piramide in plastica che ho anche preso con le medesime caratteristiche spero. Da avere magari per creare i propri ologrammi. Grazie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2015

    This works much better then the one I made from a CD case. Took about 10 mins to put together. Had to take it apart once as I put the paded ends on the wrong side. The pictures appear to show the pre-made version and not the build it your self. After asking they provided a video on how to put it together. Looks and work perfect, I have not used the videos off the provided DVD, just videos off youtube. This is a great product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2015

    Bought the pre-assembled version. Comes with a mini CD full of specially imaged movies. Many are anime style and not very interesting. But it is an interesting effect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2015

    I had never saw anything like this, but I was buying a few other things, so I added it on a whim. My kids love to put things like this together, and we were very happy with the results. Well worth the $7!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 572
    • Ft4 979
    • Ft16 866
    • Ft11 614
    • Ft8 029
    • Ft33 190
    • Ft4 979
    • Ft2 669
    • Ft6 091
    • Ft24 228
    • Ft4 312
    • Ft4 644
    • Ft5 640
    • Ft9 623
    • Ft4 979
    • Ft8 959
    • Ft5 971
    • Ft12 278