Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2021

    Wow! 4 dni dostawy, Spodziewałem się, że zostanie dostarczony w 21 w tym miesiącu, dziękuję Banggood!, Seller& Kurier za szybką transakcję. Przedmiot jest w porządku, później go przetestuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Działa dobrze. Należy podać tylko 4 gwiazdki, ponieważ otrzymane bez adaptera prądu przemiennego UE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Spokojnie, pasuje do opisu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Ok, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Na przykład

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Dostarcza się model SUCA, ale jest to egzemplarz ding SHINE 1 do 1. Muszę powiedzieć, że poprawa jakości znacznie przekracza moje oczekiwania. Szczególnie niskie to bardzo miłe. Produkt wygląda i czuje się dobrze. UWAGA: Adapter jest wyposażony w amerykańską wtyczkę i nie mieści się w USA. Więc zamów gradient lub nie będzie działać. (patrz rysunek adaptera)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2020

    Ciekawy mały wzmacniacz rurek. Podłączyłem wyjście ze starego odtwarzacza CD Sony do małego wzmacniacza rurowego i niż wyjście do mojego wejścia Marantz Aux. To pomogło uzyskać dźwięk odtwarzacza CD Sony nieco cieplejsze i przyjemniejsze do słuchania. Jest tylko jeden problem - to nie Ding Shane, ale Suca Audio. Może ta sama firma używa różnych nazw???

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2020

    Dobry/cudowny produkt i zgodny z opisem.Dźwięk jest dobry/ciepły, dźwięk rurki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Świetny jak, ale produkt wysyłany jest innej marki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP5
    NL
    30/06/2021

    Ładny, niedrogi wzmacniacz próżniowy. Działa zgodnie z obietnicą! Dźwięk jest ciepły i okrągły, jak oczekiwano, ale można stracić trochę basu i szerokości pasma, ale piękne ciepłe dźwięki dają coś w zamian

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.27
    • US$70.71
    • US$44.99
    • US$101.19
    • US$33.90
    • US$27.59
    • US$27.71
    • US$10.38
    • US$174.79
    • US$17.31
    • US$92.39
    • US$49.65
    • US$24.99
    • US$49.99
    • US$98.97
    • US$90.84
    • US$278.34
    • US$19.99