Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(277)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(277)
    • 5 Star(253)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2021

    Przybyła w zaledwie 9 dni w Grecji, w nienagannym opakowaniu, odczyty poprawne, z wyjątkiem czasu wschodu i zachodu słońca, czyli godziny przed nami. Ale może to się zmieni, zobaczę 🤣😂

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Działa dobrze! Jest błąd w godzinach zachodu słońca i wschodu słońca (1 godzina różnicy w Atenach)! Łatwe do ustawienia!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Świetny produkt, chodź dobrze zapakowany i żadnych awarii, przybył do mnie do Brazylii w mniej niż 10 dni, Gratulacje logistyka, Szybki zakup dokonałem w Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Feature packed and is decently made for the price. Appears to have been updated recently to support more cities. Some things to note about this weather station: - Screen is too dark to see when running on batteries so you have to press the button to activate it for a few seconds. - The outdoor sensor can be a little fussy with connectivity as I've noticed that it can disconnect without indicating so. - I currently use the outdoor sensor inside a portable freezer to monitor its temperature. With some lithium AAA batteries, it seems to work well for -20 degrees Celsius temps. The signal seems to pass through the freezer okay but it's only about 3m away from the main unit. Overall, I'm quite satisfied with the product for what I wanted it for. I was looking for a separate desk clock and a remote temp sensor for the freezer but came across these weather stations and thought that I could kill two birds with one stone. Saved some money too in the process. Lastly, I ended up connecting this to a cheap USB motion sensor device (TDL-2025) that will only turn on the power (and thus light up the screen) when it detects that I am in front of the weather station. It is hooked up to a USB Power Bank (does not have auto-off functionality) and everything works flawlessly.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2019

    Sértetlen csomagolás. Gyors szállítás. A termék kiválóan működik. Szép dizájn.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    Fast shipping arrived in good condition, would be good to see more citys to choose from, its not dead accurate but its only 2 or 3 degfrees of for me. Looks great and easy to setup. Overall happy with the purchase

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Polecam sklep.Szybka wysyłka.Stacja pogodowa zdaje egzamin.Ekran czytelny .Wskazania temperatury i ciśnienia zgadzają się.Trochę inaczej wskazuje wilgotność w pomieszczeniu 27%, gdzie na innych urządzeniach mam 41%.Ogólnie bardzo polecam stacje DIGOO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Bardzo dobry produkt bardzo jasny i precyzyjny doradztwo zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Produkt dotarł w porządku i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    Dyskretna jakość, uczciwa cena, dobra dokładność, słaba jakość wyświetlacza (zobaczysz tylko, czy jesteś dokładnie z przodu).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$47.99
    • US$15.99
    • US$19.99
    • US$21.55
    • US$7.25
    • US$19.99
    • US$20.99
    • US$64.99
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$112.99
    • US$17.99
    • US$14.99
    • US$19.99
    • US$16.99