Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(195)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(195)
    • 5 Star(183)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2021

    Przybyła w zaledwie 9 dni w Grecji, w nienagannym opakowaniu, odczyty poprawne, z wyjątkiem czasu wschodu i zachodu słońca, czyli godziny przed nami. Ale może to się zmieni, zobaczę 🤣😂

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Świetny produkt, chodź dobrze zapakowany i żadnych awarii, przybył do mnie do Brazylii w mniej niż 10 dni, Gratulacje logistyka, Szybki zakup dokonałem w Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Feature packed and is decently made for the price. Appears to have been updated recently to support more cities. Some things to note about this weather station: - Screen is too dark to see when running on batteries so you have to press the button to activate it for a few seconds. - The outdoor sensor can be a little fussy with connectivity as I've noticed that it can disconnect without indicating so. - I currently use the outdoor sensor inside a portable freezer to monitor its temperature. With some lithium AAA batteries, it seems to work well for -20 degrees Celsius temps. The signal seems to pass through the freezer okay but it's only about 3m away from the main unit. Overall, I'm quite satisfied with the product for what I wanted it for. I was looking for a separate desk clock and a remote temp sensor for the freezer but came across these weather stations and thought that I could kill two birds with one stone. Saved some money too in the process. Lastly, I ended up connecting this to a cheap USB motion sensor device (TDL-2025) that will only turn on the power (and thus light up the screen) when it detects that I am in front of the weather station. It is hooked up to a USB Power Bank (does not have auto-off functionality) and everything works flawlessly.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Działa dobrze! Jest błąd w godzinach zachodu słońca i wschodu słońca (1 godzina różnicy w Atenach)! Łatwe do ustawienia!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    W porównaniu do mojej poprzedniej stacji meteorologicznej ten jest świetny. Można go uruchomić na baterii lub podłączyć do źródła zasilania USB. Jest to jasny kolor wyświetlacza z dużymi literami/liczbami, więc jest zawsze czytelny nawet z odległości 2 metrów. Moja poprzednia jednostka była czarno-biała LCD, którą można było odczytać tylko z określonego kąta w zależności od warunków oświetlenia, lub naciskając przycisk, aby włączyć światło. Wyświetlacz jednostki pokazuje również poziom baterii czujnika zewnętrznego, więc wiesz, kiedy zmienić baterie zanim sygnał zostanie stracony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Doskonała obsługa z Banggood. Dostarczone do Grecji w 10 dni. Bardzo ładna stacja meteorologiczna z kolorowym wyświetlaczem. Widok anioła wydaje się dobry. Dobra jakość w stosunku do ceny. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Bardzo łatwe do ustawienia. Odczyty wejścia i wyjścia są całkiem dokładne. Ekran w bazie jest ładny i czysty. Dla pieniędzy jest to absolutna okazja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Produkt dotarł w porządku i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Ωραίο προϊόν και πολύ καλό σέ θέμα οθόνης. Γενικά φθηνό καί καλό.... Ευχαριστώ πολύ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Daje mnóstwo przydatnych danych, ale łatwy w obsłudze. Wydaje się być dość dokładny. A cena jest rozsądna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 370
    • Ft15 643
    • Ft3 158
    • Ft8 531
    • Ft25 805
    • Ft23 731
    • Ft8 392
    • Ft7 298
    • Ft6 002
    • Ft6 568
    • Ft4 422
    • Ft9 122
    • Ft8 531
    • Ft8 847
    • Ft6 318
    • Ft2 209
    • Ft15 169
    • Ft5 108