Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Rozmiar 8,5 cm średnicy. Ekran z 02 sposobami prezentacji, jeden z procentowym stężeniem gazu, temperatura, data, dzień tygodnia i czas, drugi z czasem i temperaturą i Wi-Fi. Czujnik gazu działa dobrze, nawet z zapalniczkami. Ustawiłem to w dwóch aplikacjach: Tuya i mądre życie. Ale nie mogłem umówić się z Alexą. Google. Nie testowałem go. Temperatura nie jest dokładna, błąd to 6 stopni różnicy. Krótko mówiąc, dla gazu i czasu jest dobry. APP otrzymuje informacje po zaalarmowaniu i sygnalizuje stan, który przechodzi na ekranie. Język dźwięku i tekstu tylko angielski i chiński.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Dobry produkt ładny projekt dobrze wykonuje swoją pracę poza czujnikiem temperatury, który daje wyższą wartość 7 stopni niż rzeczywista temperatura myślę, że jest źle, ponieważ urządzenie grzeje, szkoda, że nie jest dostarczane z zasilaczem i naklejkami, Podoba mi się pomysł, że można go połączyć z inteligentnym zaworem, aby wyłączyć dopływ gazu, co jest całkiem pomysłowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Produkt jest świetny Wykrywa wyciek gazu. Mierzy temperaturę owalną i owalną. Czas i data mogą być ustawione. Nie ma pamięci wewnętrznej, a kiedy zasilanie się wyłączy, trzeba ją zresetować. Brak ustawień baterii w przypadku przerwy w dostawie prądu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Produkt jest świetny Czas i data mogą być ustawione. Mierzy temperaturę owalną i owalną. Wykrywa wyciek gazu. Jedną z wad jest brak pamięci wewnętrznej, a po wyłączeniu zasilania trzeba ją zresetować. Wi-Fi nie działa na 5G, tylko na 4G.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • npxVIP5
    GR
    18/11/2020

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dobry produkt, po prostu pokazuje różnicę temperatur od rzeczywistej o 9 stopni. W przeciwnym razie pracuje dobrze. Używa mądrego życia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Łatwe połączenie z wifi. Z zainstalowanymi aplikacjami mogę monitorować gaz lub ciepło w kuchni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Włącz energię to dobry objaw, czas na pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 307
    • Ft6 368
    • Ft8 091
    • Ft26 756
    • Ft9 929
    • Ft8 458
    • Ft35 166
    • Ft27 393
    • Ft27 711
    • Ft12 102
    • Ft31 534
    • Ft7 961
    • Ft2 545
    • Ft14 650
    • Ft25 752
    • Ft20 146
    • Ft4 778
    • Ft5 094