Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(314)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(314)
    • 5 Star(290)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2021

    Zamówienie przyszło w ciągu 7 dni (niedziałające) z Polski, bardzo dobrze. Teraz produkt jest wykonany z dobrego materiału, ma ładny ekran, jedyną rzeczą jest to, że w opakowaniu jest tylko jeden zewnętrzny czujnik. Tak jest napisane w opisie, ale jeśli chcesz dodać inny, musisz dokonać oddzielnego zakupu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Bardzo się cieszę. Termometr pokazuje dokładne odczyty. Temperatura wewnętrzna i zewnętrzna jest taka sama jak w konwencjonalnym mierniku. Duży wyświetlacz. duże, łatwe do odczytania liczby. Działa z kablem USB i adapterem telefonu. ( 1-1,5 A) (ang.). Ciągły kolorowy ekran z połączeniem USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Dobra jakość, działa tak jak powinien i z dużą precyzją w porównaniu do poprzedniego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Biwis1
    BR
    09/11/2021

    Muito bom e preciso, temperatura exata da área interna e externa. Não é possível ler as informações vendo de cima, tem que ser de frente. Produto excelente, aceita até 3 sensores

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Bardzo dobra wydajność.To działa idealnie.Zegar musi być ustawiony ręcznie, nie sterowany radio.Ładny obraz, regulacja jasności w 3 etapach, i nie wyłącza światła tła USB, Dokładnie tak, bo tak to widzimy w nocy, kiedy na to patrzymy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Super szybka dostawa. Sygnał pogodowy działa dobrze, jak obiecałem. Ustawienie jest bardzo proste. Ponieważ panel sterowania jest zasilany przez USB, ale nie miałem go w pobliżu, operuję go ładowarką do telefonu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Paczka dotarła dobrze i szybko. Ładnie zapakowane. Stacja meteorologiczna działa świetnie. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    To jest dokładnie tak jak w opisie. Miła i subtelna. Poprawny odczyt temperatury.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Produkt jest bardzo piękny, jestem bardzo zadowolony. Dostarczone superszybko... Muszę podziękować Bangoodowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Dobra cena, szybka dostawa, pakiet eksportowy ok, załączony podręcznik czysty i sprawny, ładny akcesoria w salonie. Definitywne zalecenie tego urządzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$31.99
    • US$15.00
    • US$38.99
    • US$14.94
    • US$13.99
    • US$27.49
    • US$66.98
    • US$49.65
    • US$9.99