Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1101)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(1101)
    • 5 Star(1047)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2021

    Bardzo szybka dostawa do Grecji! Sprzedawca polecany i bardzo dobrze zapakowany. Jeszcze nie testowany. Wracamy z pełnym szczegółowym raportem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Ten produkt w końcu przyszedł do mnie w dobrym stanie, musiałem go kupić ponownie, jest to świetne uzupełnienie mojego kompletnego systemu bezpieczeństwa, mam już pełny. Dobre artykuły, mówię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Απο Κίνα ήρθε μεσα σε 8 μέρες. περιμένω τον συναγερμό hamb απο uk εδώ και 2 εβδομάδες. δεν περίμενα να έρθει απο Κίνα γρηγορότερα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Bardzo dobry produkt tani i bardzo głośny..możesz potrzebować dwóch z nich..w domu i jeden na zewnątrz.. musi być zawsze w napięciu dc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    To druga, którą zamówiłem i jest świetna. Podłączyłam go do mojego systemu alarmowego Digoo Hosa jako drugą syrenę do głównego systemu. Polecane! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dostarczone z wyprzedzeniem... Przybył w idealnym stanie i działa. Wyposażony w kabel zasilający i kołki do mocowania ścian.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Szybka dostawa.Wydaje się dobrej jakości.I będzie testować i pisać ponownie..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Doskonały produkt działa idealnie i szybko do połączenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 328
    • Ft8 705
    • Ft3 784
    • Ft8 705
    • Ft15 079
    • Ft16 279
    • Ft5 675
    • Ft28 777
    • Ft16 272
    • Ft25 367
    • Ft5 243
    • Ft31 472
    • Ft27 866
    • Ft15 079
    • Ft8 193
    • Ft33 699
    • Ft6 554
    • Ft9 505