Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(399)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(399)
    • 5 Star(366)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2020

    Produkt jest dość dobry w porównaniu z oferowaną ceną Ale problem nagle przestał działać, a po 5 do 10 minutach, zaczął się ponownie, nie wiem w czym problem Myślę, że potrzebuje miejsca, które jest zawsze chłodne i odpowiednie wentylacje Nie toleruje pomieszczeń, magazynów ani zamkniętych pomieszczeń Dziękuję sprzedawcy za szybkość dostawy w 9 dni nie spodziewałem się, co jest dobrą cechą. Dzięki ponownie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • TimVIP3
    ZA
    16/09/2020

    Paczka zawierająca dwa przedłużacze WiFi dotarła trzy tygodnie przed obiecaną datą. Jeśli chodzi o założenia, pierwsze zajęło krótki czas i kilka prób, aby zacząć działać, a drugie pracowało za pierwszym razem. Jeszcze nie przetestowałem ich na odległość, ale działają bardzo dobrze i łatwo je ustawić. Instrukcje jasne i zwięzłe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Φαίνεται καλό,σταθερή σύνδεση με δυνατό Wi-Fi . Θέλει καλύτερες οδηγίες εγκατάστασης . Ήρθε πολύ γρήγορα..μου το έφερε Courier η παραγγελία έγινε 8.12.2020

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Łatwo się podłączył do routera. To działa tak dobrze. Wzmacnia wifi na tyle, żeby się połączyć. Dobry produkt. Naprawdę polecam. Podręcznik jest w języku angielskim i jest bardzo jasny. Pokazuje kroki z obrazkami. Dobrze ogólnie mówiąc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Bardzo fajny produkt, otworzyłem hotspot z komórki, więc mogłem spróbować, czy wykręcił mój telefon i wzmocnił sygnał, i naprawdę zadzwonił bez żadnych problemów, odłączyłem go, czekałem kilka minut, włączyłem i zajęło mi to 5-10 sekund. A sieć wróciła bez €

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Zamawiam ten element w europejskim sklepie CZ, powiedzieli, że otrzymam w 3 - 7 dni roboczych. Otrzymałem ją po miesiącu i dłużej. Kupiłem kolejny nadajnik WiFi, bo potrzebowałem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Produkt jako opis. Testowany ok, działa zgodnie z oczekiwaniami da stabilny sygnał WiFi poza zasięgiem głównego routera. Dobrej jakości produkt. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    A szállítás gyors volt,a készülék pedig szuper.Végre mindenhol van wifi a házban és a ház körül.Csak ajánlani tudom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Aparatura Sayo przedłużacz ma dobrą jakość już widać, ale jeszcze go nie przetestowaliśmy i bardzo dobra cena doradzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Ustawiłem pierwszą z dwóch, o które prosiłem. Są małe, lekkie i proste. To było bardzo łatwe do ustawienia, nie widzę żadnej utraty sygnału lub prędkości w porównaniu z głównym routerem, więc do tej pory jestem spokojny z zakupem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,316
    • Ft13,263
    • Ft5,550
    • Ft18,508
    • Ft4,316
    • Ft4,625
    • Ft3,051
    • Ft8,327
    • Ft4,008
    • Ft7,710
    • Ft4,933
    • Ft2,774
    • Ft4,316
    • Ft4,933
    • Ft4,625
    • Ft10,795
    • Ft6,167
    • Ft6,445