Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(430)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(430)
    • 5 Star(394)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Φαίνεται καλό,σταθερή σύνδεση με δυνατό Wi-Fi . Θέλει καλύτερες οδηγίες εγκατάστασης . Ήρθε πολύ γρήγορα..μου το έφερε Courier η παραγγελία έγινε 8.12.2020

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Łatwo się podłączył do routera. To działa tak dobrze. Wzmacnia wifi na tyle, żeby się połączyć. Dobry produkt. Naprawdę polecam. Podręcznik jest w języku angielskim i jest bardzo jasny. Pokazuje kroki z obrazkami. Dobrze ogólnie mówiąc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Bardzo fajny produkt, otworzyłem hotspot z komórki, więc mogłem spróbować, czy wykręcił mój telefon i wzmocnił sygnał, i naprawdę zadzwonił bez żadnych problemów, odłączyłem go, czekałem kilka minut, włączyłem i zajęło mi to 5-10 sekund. A sieć wróciła bez €

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Produkt jako opis. Testowany ok, działa zgodnie z oczekiwaniami da stabilny sygnał WiFi poza zasięgiem głównego routera. Dobrej jakości produkt. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Więcej wzmocnienia dla odległości od pokoju do pokoju około 12 metrów to jest idealny 👍 naprawdę ładny dla PlayStation i Iptv 🟢🟡🔴✅🤗🤗🤗 lepiej od 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    very very good thank you 😊😊☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    DG-RG11 jest dostępnym bezprzewodowym punktem dostępu/powtórką. Robi wszystko zgodnie z planem. Pasuje idealnie do moich potrzeb. Produkt jest zgodny z opisem przyszedł szybko. Całkowicie zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dobry produkt Mam nadzieję, że darmowa wysyłka wróci do Maroka tak szybko, jak to możliwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Dostawa w porządku, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Testé

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 299
    • Ft19 548
    • Ft7 299
    • Ft6 967
    • Ft2 984
    • Ft16 593
    • Ft7 996
    • Ft5 308
    • Ft7 664
    • Ft2 652
    • Ft8 813
    • Ft5 175
    • Ft4 644
    • Ft9 623
    • Ft10 619
    • Ft5 308
    • Ft6 635
    • Ft69 703