Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(113)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(113)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Naprawdę podobał mi się występ tej WebCam. Produkt posiada wszystkie specyfikacje podane przez producenta. Trójnog jest rozszerzalny i nadal ma obsługę ekranu. Aby uzyskać pojęcie jakości, włączyłem jeden obraz: kamera internetowa laptopa, rozdzielczość 640x480 i DIGOO DG-PCS2, rozdzielczość 1920x1080. Dostarczenie tego produktu było bardzo szybkie, umieszczam rejestr poczty na jednym ze zdjęć. Bądź nawet zaskoczony dostawą!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Świetny aparat, jestem zadowolony. Z jego funkcji może poradzić sobie z 100% Ciekawy design. Dwa rodzaje mocowania trinogi i elastyczny typ monopodu do odpoczynku Manitoba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Jakość obrazu jest bardzo dobra!! Mikrofon też brzmi dobrze!! Trójnik jest rozszerzalny na wysokości!! Za 19€ jest super!! Można go łatwo porównać z kamerami, które kosztują 100 euro....

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Dobry aparat i wygląda bardzo ładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Pozycja w reklamie. Działa ładnie. Zawartość w polu to kamera internetowa, trójnik & jednostajny podkład. Rezolucja Full HD z 2MP. Ładny widok z małym zauważalnym hałasem. Mam wbudowany mikrofon. Bardzo przydatne dla mojego syna na zajęciach online. Jedynym przekrętem jest to, że nie miał autofocusu. Poza tym kamera internetowa jest doskonała. Kciuki do sprzedania. Powtórzy się ponownie w przyszłości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Bardzo dobra jakość wideo i dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Zajęło mi to miesiąc. Być szczęśliwym też! Ma dobry wizerunek. Nie próbowałem dźwięku. Jego plastik jest mierny. W ofercie warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Działa idealnie. dotarł już trzeciego dnia roboczego po złożeniu zamówienia. Rozdzielczość Full HD jest nie tylko nominalna, w praktyce naprawdę znasz tę rozdzielczość i daje dobry obraz. Dzięki funkcji wideo, również śledzi ruch dobrze, nie ma opóźnienia lub jąkania. Wspornik można również wyciągnąć, dzięki czemu mogę umieścić go pod jeszcze lepszym kątem, wyższym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Taki budżet i bardzo lekka waga, ale działa dobrze! Mikrofon jest w porządku, ale mono i nie najlepsza jakość. Skupienie nie jest doskonałe, ale rozsądne cenowo wykonuje swoją pracę. Musiałem umieścić taśmę na ledach, były trochę denerwujące wieczorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Dobra wartość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$30.99
    • US$8.55
    • US$88.76
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$8.31
    • US$31.17
    • US$15.00
    • US$49.99