Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(235)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(235)
    • 5 Star(222)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2021

    ...wspaniały zeszyt elektroniczny... .. Dobra jasność charakteru. .. Wszystko zgodnie z opisem produktu... .. Dobrej jakości materiały i wzornictwo. .. Szybkie zadanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Świetny tablet do pisania i naprawdę duży, powierzchnia do pisania jest jak strona A4 (patrz zdjęcie)! Bardzo ładny i jasny & szkicowanie!Jest bardzo lekki, dobry plastik, Moja córka jest taka szczęśliwa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Bardzo dobrej jakości szybka wysyłka z magazynu european bardzo przydatne dla dzieci w szkole pisać swoją pisownię i wykonywać ćwiczenia w wolnym czasie malowanie bardzo przydatne i praktyczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    OK, dotarł dobrze i jest idealny 👍 polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Bardzo dobry produkt za cenę. Przybyło szybko. Plastiki wyglądają solidnie, a sposób pisania i malowania długopisem jest idealny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Bardzo dobra deska do rysowania, stosunek ceny jest najlepszy, dobra jakość materiału, doskonała obsługa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Wspaniała i jakość. Jest warta swoich pieniędzy, zwłaszcza w ofercie! To jest dobre na lekcje dla dzieci. I to nie tylko to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Nie ma opakowania, ale jest w jednym kawałku. Powieszę go na lodówce, żeby zanotował. Główną zaletą jest rozmiar ekranu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Przyjechał w 2 tygodnie, to jest bardzo szybko z Chin na Węgry w pobliżu czasu Chrisrmas. Tabletka jest BARDZO OK. Idealny do nauki dzieci liczb, liter, zostawić notatki lub po prostu rysować, oszczędzając papier sime zbyt. Widoczność ok. Przydałoby się trochę udoskonalenia pakietu, ale jest nienaruszony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Dodanie bleskurýchle, cena aj kvalita vynikajúca. Len rozmýšľam, na čo to teraz použijem 😉...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.59
    • US$27.49
    • US$16.49
    • US$12.99
    • US$16.99
    • US$13.19
    • US$23.09
    • US$15.39
    • US$27.49
    • US$18.69
    • US$54.99
    • US$32.99
    • US$42.54
    • US$37.99
    • US$11.99
    • US$18.69
    • US$24.19
    • US$85.99