Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(151)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(151)
    • 5 Star(146)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2021

    Bardzo dobry trymer do włosów. Kupiłem go też po okazyjnej cenie. Używam go od kilku miesięcy bez problemów. Pamiętaj też, że podczas cięcia długich włosów, jest przezroczysty plastikowy ekran ochronny, który przechodzi przez cały zespół wału silnikowego i zapobiega ssaniu długich włosów, a następnie wciągnięciu na wał. Wielkie dzięki dla Banggood za jeszcze jedną wielką sprawę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    ... Bardzo dobra fryzura od Digoo... ... Mały rozmiar, cóż mogę powiedzieć materiały... ..z 4woltowym kablem USB... I wszystko zgodnie ze specyfikacją. W walizce nie ma pojemnika na smarowanie. Ale w pudełku jest gniazdo... .. To szybka misja! Doskonała cena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Pakiet przyszedł bardzo szybko i w doskonałym stanie, marka Dioo nadal zaskakuje mnie o jego jakości za pieniądze, bardzo lekkie urządzenie z dodatkami, których potrzebujesz, nie ma ładowarki i oleju Wspaniały wybór dla pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Martwiłem się, co jest w środku, gdy zobaczyłem wyskakującą paczkę. Ale trymer był nieuszkodzony. Wszystko sprawdzone i działało dobrze. Jak na razie, wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    cool hair trimmer, small but well balanced, simple package, FYI the power button has a stopper that needs to remove.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Wygląda jakościowo. Spodziewam się, że ma więcej mocy... ale jest wystarczająco dobry dla jego przedziału cenowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    To bardzo praktyczny, pokazowy kawałek. Dla mnie ważne jest to, że głowa jest całkowicie metalowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Ładny trymer z Digoo, mam nadzieję, że baterie wytrzymają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Świetnie i polecam. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    منتوج جيد

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.09
    • US$22.49
    • US$13.99
    • US$34.49
    • US$32.99
    • US$12.99
    • US$39.26
    • US$17.99
    • US$28.61
    • US$25.99