Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(637)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(637)
    • 5 Star(610)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2022

    Dobry wygląd, zbyt mały i gotowy do instalacji. Martwię się tylko o ten mały czujnik. Paczka była uszkodzona, ale na szczęście produkt był nienaruszony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    just fine

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Doskonały produkt działa jak w reklamie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2020

    Czujnik ruchu dla alarmów lub światła w pokoju. Działa niezawodnie, ma możliwość oszczędzania baterii w pomieszczeniu, w którym jest długotrwały ruch.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Jest to bardzo czułe i zasięg zarówno sygnału jak i wykrywania jest wielki. Generalnie bardzo pozytywnie zaskoczyło to. Działa dobrze z tasmotyzowanym mostem Sonoff rf i nie ma ogromnego opóźnienia resetu detektorów zigbee Pir z powodu dużych baterii. Baterie również regularne typu, co jest dużym plusem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Még tesztelés alatt van a készülék! Sajnos nem volt elsőre könnyű a saját wifi hálózattal összepárosítani, de utána már minden könnyen ment! Az érzékelők párosítása nagyon egyszerű, de az applikáció kötelező hozzá! Amint beüzemelem akkor bővebben írok majd róla!(Még postázás alatt van több érzékelő is) Egyenlőre csak ajánlani tudom a készüléket!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    άμεση σύνδεση με hosa αλλά και με sonoff bridge για σενάρια με alexa. έχω σύνδεση με sonoff διακόπτη τοίχου και όταν μπαίνω στην τουαλέτα μου ανοίγει αυτόματα το φως

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Jakość i dobra cena. Szybka wysyłka i odbiór. Doskonale współpracuje z systemem alarmowym Digoo Hamb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Άριστο προϊόν . Εύκολη σύνδεση στον συναγερμό . Ήρθε σχετικα αργά γιατί το πήρα από Ηνωμένο Βασίλειο και έκανε 1μηνα...!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$7.99
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$15.99
    • US$19.62
    • US$11.66
    • US$57.49
    • US$45.03
    • US$12.99
    • US$14.99
    • US$88.99
    • US$59.99
    • US$20.99
    • US$54.99
    • US$36.95
    • US$12.99