Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(103)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/03/2021

    Naprawdę dobry produkt. Światło jest bardzo jasne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Szybka wysyłka i dostawa. Ładne jasne światło!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Doskonała jakość budowy. Świetnie się spisuje. Ładnie spakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2020

    Czujniki działają świetnie. Materiały budowlane są wysokiej jakości. Mam 297 mm fajny biały i 210 mm ciepły biały model i byłem bardzo zadowolony z wykonania tych dwóch lampek nocnych. Przeprowadziłam również testy porównawcze między nimi, więc jeśli chcesz zobaczyć jak oświetlają pokój sprawdź moje wideo tutaj https://www.youtube.com/watch?v=9bLyyIcch74

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2020

    Uwielbiam ten led light bar, położyłem go na głowie łóżka i oświetla cały pokój, jest idealny do czytania, kiedy leżysz, bateria działa kilka godzin i zajmuje mało czasu, aby naładować, ma 3 tryby mocy, normalne, Migotanie i czujnik ruchu, przynosi dwa małe płaskie magnesy do przyklejenia na każdej powierzchni, dotarł bardzo dobrze zapakowany i przed datą, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2020

    ПОЛУЧИЛ ПОСЫЛКУ. w ciągu 17 dni. To nie był ДЕФОРМИРОВАНА УПАКОВКА ale zaufanie. ПРОДАВЕЦ PRZED Weryfikacjami, WSZYSTKIE РЕЖИМАХ, WSZYSTKIE УРОВНЕ. Dzieci robią jego ПРОДУКЦИЕЙ przyszły ЗАКАЗЫВАТЬ ale nie będzie w gotówce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Przybywam w dobrym stanie, działa bardzo dobrze, może zimne światło z większą intensywnością światła.. Posiadając zintegrowany magnes łatwo jest umieścić go na powierzchniach metalowych i dobrze się trzyma. 10 dni zajmuje mi zdobycie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2020

    Wszystko jest w porządku. Szybka wysyłka do Grecji. Dobra jakość. Łatwa instalacja z taśmą magnetyczną. Możesz go wyjąć, kiedy chcesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Jest dobre. Nie ma czujnika światła, więc jeśli jest inne światło, to też się zapali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2020

    30 cm długości, tryb indukcji jest bardzo ok - co najmniej 4 m, inny tryb, jak światło pochodni, tryb indukcji, zawsze włączony. Ciepłe światło jest bardzo przydatne w nocy, ponieważ oczy nie są ranne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 718
    • Ft5 265
    • Ft5 444
    • Ft5 343
    • Ft9 746
    • Ft22 229
    • Ft3 142
    • Ft3 991
    • Ft3 629
    • Ft1 475
    • Ft9 076
    • Ft1 884
    • Ft9 039
    • Ft3 629
    • Ft5 309
    • Ft3 422
    • Ft3 142
    • Ft6 897