Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2020

    Świetny fan mgły. Ma duży zbiornik na wodę, można umieścić tam lód, aby zmniejszyć temperaturę mgły. Ma 8 prędkości, najniższy jest wystarczająco cichy do spania. Przyjaciel zapytał mnie, czy włączyłem klimatyzację, kiedy mnie odwiedził.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2020

    Super wentylator . Fajnie chłodzi mam jego bliźniaka z Castoramy znacznie droższego bez pilota i bez wyświetlacza więc polecam oczywiście Digoo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Wtyczka została zaopatrzona przez USA, nie UE. W przeciwnym razie, wszystko jest super.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2020

    Nie odświeża się tak dobrze na palmtopa... W zasadzie ma zachowanie wentylatora, ale ze zbiornikiem wodnym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Dobry artykuł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    Ładne rzeczy. 2 w 1 wentylator i nawilżacz niezależny lub łącznie. Jak sobie życzysz. Również potężny fan. I dobry wygląd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Doskonała wartość. Sprawdza się świetnie wewnątrz domu, jak również na zewnątrz na balkonie. Na pewno kupiłbym jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Świetny wentylator, cichy, a funkcja nawilżania zamienia go w klimator. Automatyka OK. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Świetny wentylator, cichy, a funkcja nawilżania zamienia go w klimator. Automatyka OK. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Świetny produkt: nawilżający wentylator z 8 regulowanymi poziomami prędkości i zdalnym sterowaniem - wartość dla ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$31.99
    • US$9.99
    • US$42.99
    • US$76.22
    • US$23.99
    • US$11.99
    • US$26.24
    • US$11.99
    • US$40.41
    • US$9.99
    • US$24.99
    • US$26.57
    • US$26.55
    • US$26.55
    • US$12.69
    • US$13.85
    • US$210.99