Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1004)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1004)
    • 5 Star(964)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2019

    Great value for money, they seem to send out 3 codes. open, close and tamper. works with sonoff bridge running tasmota. Not suitable for outside use.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    Good build quality. Sends separate signals for open and closed door. Small in size. Has an on/off switch on the back of the device. Will be used with Sonoff RF Bridge and Tasmota / Portisch firmware on an OpenHAB2 platform with MQTT broker.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    ENG: Nice product, discreet, well assembled, with battery already included !, pity that the opening and closing signals look the same, so you can't distinguish the sensor status ITA: Bel prodotto, discreto, ben assemblato, con batteria già inclusa!, unica pecca: il segnale di apertura e quello di chiusura sembrano uguali, per cui non si riesce a distinguere lo stato del sensore

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Dodatkowe pułapki na alarm bezprzewodowy (DG-HAMB). Naklejki, które je trzymają, nie wyglądają na mocne. (Dlatego oceniam na 3 gwiazdki) Zobaczymy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Działają one świetnie w przypadku czujników otwartych/bliskich, zwłaszcza w połączeniu z Sonoff RF Bridge zhakowanym firmwarem Tasmota/Portisch, które wysyłają wiadomości MQTT do domowego oprogramowania automatyki. Mam ich 8 na drzwiach zewnętrznych. Musisz ostrożnie ustawić dwa czujniki, aby upewnić się, że zostaną uruchomione do otwarcia/zamknięcia. Najlepiej pracują poziomo na suwakach ranczach. Jedynym minusem jest estetyka, byłoby miło, gdyby oferowali je w różnych kolorach, aby pasowały do moich drzwi (nawet szary i czarny byłby lepszy niż biały)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2019

    Fonctionne avec rflink et domoticz, mais il envoie le signal 'ON' sur deux ref distinct, il faut donc définir deux capteurs, un pour l'ouverture et un pour la fermeture, puis ensuite utiliser les scénarios. Je l'utilise sur la porte fenêtre du jardin pour allumer la fontaine décorative du jardin quand la porte est ouverte, et l'éteindre dès qu'on ferme la porte, et que l'on n'est donc plus dans le jardin.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Doskonały produkt od Digo. Bardzo szybka wysyłka i brak ceł. Są kompatybilne z alarmem Digoo Hamb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2019

    Worked perfectly with my Sonoff RF Bridge on 433MHz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Doskonałe produkty dla Hosa i szybka wysyłka!! Dziękujemy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$10.99
    • US$47.99
    • US$155.99
    • US$57.99
    • US$35.98
    • US$59.34
    • US$58.99
    • US$16.99
    • US$26.69
    • US$29.99
    • US$20.99
    • US$62.99
    • US$44.99
    • US$49.28
    • US$23.99
    • US$1,399.99