Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(531)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(531)
    • 5 Star(509)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Ten nożyk jest dobry. Ostrze do cięcia jest ostre i bardzo dobrze się tnie. Akumulator w środku to 3,7V li-ion 600mAh. Miałem nadzieję, że w środku był format bateryjny o pojemności 18650 l, ale niestety jest tylko 14500 (rozmiar AA). Ale najlepsze jest to, że zdolność jest prawdziwa. Poszperałem trochę o rzeczywistej maksymalnej mocy na rynku dla tej wielkości 14500 i nie ma więcej niż 800-900mAh. Poza tym, cena za 14500 prawdziwej komórki jest o wiele bardziej niż za 1860 z większą pojemnością. Więc nie ma dużej korzyści, aby zmienić teraz akumulator na większą. Wspominam, że jeśli chcesz otworzyć walizkę, aby dostać się do środka po baterii, uważaj, bo zniszczysz kilka klipsów i ryzykujesz, że nie zmontujesz się prawidłowo, kiedy ją zamkniesz. Negatywne jest to, że nie ma wystarczającej ilości adaptera do cięcia. Nie ma 12mm adaptera do strzyżenia, jak inne nożyce. I nie podoba mi się to, że ten nożyk nie ma dobrej regulacji, jak 2-8 mm, jak inne ma. Głowa do cięcia jest naprawione. Możesz dostosować długość cięcia włosów tylko za pomocą plastikowych adapterów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Ten jest kompletny.. nie ma problemu... przedmioty są dobre i sprawne.. I dziękuję ci za to, 👍👍👍 Ale byłem taki smutny i zły w słuchawce.. 👎👎😒😔😭 chciałem go użyć, ale w pudełku nie ma słuchawki... Co teraz będzie sprzedawczyni? 🥺 dlaczego nie sprawdziłeś dokładnie moich rzeczy przed wywozem... dlaczego 😥😥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Bardzo dobry produkt. Kupiłam więcej do strzyżenia włosów i byłam zadowolona. Ma wiele funkcji, niektóre bezużyteczne, ale ogólnie bardzo wartościowe. Zapłaciłem 23 euro w kwietniu i teraz jest taniej (20 euro). Zajęło mi 19 dni biegania, żeby dostać się w moje ręce. (Miało być otrzymane w ciągu 16 dni (w piątek) Ale niestety przewoźnik zadzwonił do mnie, nie mogłem odebrać (to rano) i zamówienie wróciło do miejsca przechowywania, dostałem go dopiero w poniedziałek, 19 dni po zamówieniu zakupu). Ps: Są też małe nożyczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Zajęło 25 dni, aby przyjechać z Czech pocztą. Wygląda dobrze. Ma wszystko, czego potrzebujesz, i nie jest duża ani ciężka, by cię męczyć. Myślę, że warto dla jej pieniędzy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    16/10 έκανα την παραγγελία (από cz), σήμερα 12/11 παρέλαβα. Ασφαλής συσκευασία. Είχα ακόμη μια κουρευτική μηχανή της digoo και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος (τώρα την έχουν τα παιδιά μου και συνεχίζει να είναι άψογη). Έτσι προτίμησα να αγοράσω πάλι μια καινούργια μηχανή της ίδιας εταιρίας. Είναι εξαιρετικό προϊόν, με πάρα πολλά εξαρτήματα (16 σύνολο). Με ψηφιακή οθόνη που δείχνει πόσο χρόνο λειτουργεί, και πόσος χρόνος μπαταρίας απομένει (σε λεπτά). Δείχνει πολύ καλή ποιότητα και κάνει καλά τη δουλειά της. Αν προσθέσεις και την πολύ καλή τιμή της πρόκειται για μια εξαιρετική αγορά..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Golarka jest super. Bardzo dobra jakość. Wyświetlacz pokazuje akumulator ładowania.Golarka jest bardzo lekka i dobrze trzyma się w ręku. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Super zestaw!!! Idealny na prezent! Dużo dodatków do tej strzyżenia! Dwie prędkości i wyświetlacz dla zasilania baterii! Nie ma w tym adaptera mocy, ale nie ma problemu, że ładuje się z dowolnym adapterem mocy usb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Bardzo dobry zakup za swoje pieniądze z dużą ilością funkcjonalnych komponentów, nie tak silnych jak znane marki handlu, ale działa i cięć zadowalająco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Paczka dotarła do Grecji w ciągu tygodnia. Produkt wygląda zgodnie z opisem, był w pełni naładowany i ze wszystkich dodatkowych elementów. Jakość wydaje się dobra dla tej ceny. Polecam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Μέσα σε 10 ημέρες είχε έρθει, όλα μια χαρά. Το μόνο που θα χρειαστείτε θα είναι ένας αντάπτορας για να μπαίνει στην πρίζα το καλώδιο

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you