Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2020

    Dobre produkty, dostarczone na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Szkoda, wygląda świetnie i dobrze by jeździło, ale kontrola jakości DHK najwyraźniej nie jest najlepsza, ponieważ mój przybył z brakującym uchwytem śruby i śruby na jednej z klamerek przedniego obrotu. Więc musiałem wcisnąć śrubę M4, którą znalazłem, żeby utrzymać montaż bez uchwytu na śrubę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2019

    Полный восторг!!! Отличная машина!!! Доставка в СПб - 16 дней. Коробка завернута сразу в почтовый конверт, без дополнительных защитных упаковок. Один угол коробки немного помятый, но внутри все целое! Зомби - огромная, мощная, прочная машина! Идеальный выбор для баша! Супер крепкий корпус! Приземлялся несколько раз носом и хвостом в землю (не асфальт) - все целое! Прыгал на камнях - несколько царапин на защитной пластине. Потерял пару крепежных болтов, но это моя вина - их нужно сразу сажать на фиксатор резьбы! А вообще, на мой взгляд, машина идеальная! DHK Hobby - молодцы! Корпус, шасси, электроника, ходовая - все работает безупречно! Это дорогая игрушка, но однозначно стоит своих денег! Чтобы понять, нужно один раз попробовать) Banggood порадовал качеством и сервисом: товар и комплектация полностью соответствуют описанию, и посылку отправили в день заказа.Честно говоря переживал, как доедет (первый раз такая дорогая покупка). Но все в порядке. Машина у меня. И я очень доволен этой покупкой! Thanks, Banggood!!!  

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2017

    testé brièvement avec la batterie d'origine et ça arrache grave ça grimpe facilement les obstacles elle a de la pêche a mort incroyable pour le prix j'attends de voir la solidité mais pour le moment c'est tout bon j'aurais juste aimé un logement batterie plus long mais c'est un petit détail elle est vraiment énorme

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Ciężarówka jest niesamowita! Jeszcze nim nie jeździłem, ale wiem, że będzie mi się podobać. Zdecydowanie najlepsza cena, jaką można znaleźć. Ebay ma go za ponad 500... To dlatego, że sprzedawcy opisują to za taką cenę. Uwielbiam też Dhk Maximus. Uwielbiam produkty dhk. To coś się rozerwie. Paczka była w idealnym stanie. Niesamowite, bo pochodzi z Chin. Chwała Bogu za Banggood! Niech cię Bóg błogosławi! Jezu Chryste!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2018

    This RC is amazing! it is well worth the money and definetly can go against the likes of traxxas or Arrma for a lot less money! the truck has many upgrades and and you can find the parts at a very reasonable price i definetly recommend this Rc!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2018

    It was a pleasure to buy from you super monster truck zombie 8e and very good cooperation with any ambiguity and help I recommend to everyone. thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2018

    I am so glad about product receivedall came in perfect shapelike never been traveling via almost all world😀car is perfect for the priceeven more. actually that is my first carbut quality is great. thumbs up from my side. also would like to say some words about customer supportthose guys are professionals👍even cat likes it😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2018

    The model is fine for its price. Modifications are necessary Servo BatteryMounting of ESC . Recommend

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2019

    This is a Monster beast! Wonderful profuct i love this truck is fast, top quality and very easy to drive! I recommand this truck so far Very happy with my purchase

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft102 254
    • Ft138 229
    • Ft100 980
    • Ft79 127
    • Ft115 633
    • Ft116 847
    • Ft64 600
    • Ft95 883
    • Ft78 056
    • Ft107 064
    • Ft32 439
    • Ft3 182
    • Ft19 429
    • Ft21 022
    • Ft14 650
    • Ft27 393
    • Ft47 143
    • Ft28 954