Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(57)
    • 5 Gwiazda(53)
    • 4 Gwiazda(2)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2021

    Wziąłem go na test. Zobaczmy, co się stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Dzięki, że się zgodziłeś. To działa dobrze i sprawia, że połączenie na 4 poziomie za pomocą pióra spawalniczego będzie sprawdzić drugą parę końców spawalniczych następnym razem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Świetny produkt, używam go wyłącznie do montażu baterii wielokrotnego ładowania, zalecam używanie go przy maksymalnym naładowaniu. Możesz wybrać intensywność spawania za pomocą specjalnego przycisku i światła wskaźnika. Przedmiot jest solidny i estetyczny, aluminium jest ładnie wykonane. Na zdjęciu wydrukowałem podstawkę, która trzymała ją mocno na stanowisku roboczym wraz z dwiema końcówkami. W opakowaniu znajdziemy inne akcesoria, z których inne końcówki do produkcji lutowania, kabel USB w warkoczu do ładowania. Poleciłbym ci ten produkt? Oczywiście tak, to z Bangoodem zakup staje się pewny zarówno w samym zakupie, jak i w czasie wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Urocze, poręczne narzędzie! Bardzo ładnie spawa. Idealna do majsterkowania. Bateria nie może być naładowana powyżej 3,5 V. Nie sądzę, żeby to było normalne? Nie mogłem wysłać filmu, ponieważ nie akceptuje żadnego formatu ani rozmiaru pliku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Absolutnie zdumiony tym przedmiotem. Świetna jakość, świetna jakość i świetne spawy. Nie potrzebujesz maksymalnej mocy, zacznij od 1. Jest łatwy w użyciu, ładowanie utrzymuje zaskakująco dużą liczbę spawów, a dwa 'majki' trzymają każdy z odpowiednim ciśnieniem, aby utrzymać przedmiot na miejscu, a nie naciskać mocno, a przy około 45 stopni kąta daje świetne rezultaty. Próbowałem przymocować pasek niklowy do różnych przedmiotów, aby to przetestować. Nie działa na miedzi i aluminium. Jednak UK 2p, UK 5p, chromowany kawałek stali, chromowany łańcuszek, bryła ze stali, pomalowana metalowa pokrywka, inny kawałek niklu, i oczywiście obu końcówek wielu baterii, W tym CR2025 i kilka rozbitych kart z baterii 4S (moje główne zastosowanie jest w odbudowie baterii quad, w którym jedna komórka wygasa z powodu ciężkiej awarii lub wieku i robię dobrą baterię z dwóch innych śmieci) - Wszystko dawało wystarczająco silne połączenia, chociaż, oczywiście, na niektórych musiałem użyć w ustawieniach wyższej mocy. Ten przedmiot jest dobrej jakości prosto z pudełka. Fajna obudowa aluminiowa, silikonowe prowadnice i prowadzi do jednoręcznego aplikatora, co może być przydatne, ale szczerze mówiąc, wolę być w stanie wybrać dokładnie to, gdzie chcę spawać. Fakt, że pudełko ma również 5volt USB z tyłu, dzięki czemu mogę go używać jako power bank jest fantastycznym bonusem i oznacza, że gdy nie jest używany, można go używać do ładowania baterii wewnętrznych, za pomocą go do ładowania telefonu lub innych przedmiotów elektronicznych co chwilę (lipos nie lubią być pozostawieni długoterminowo bez użycia). Bardzo polecam ten przedmiot, zabrałem go do domu mojego ojca, a on pobrał liczne próbki, aby pokazać swoim kolegom z pracy, że on też był pod wrażeniem tego, co potrafi to małe pudełko. Powiedziałbym, że porzućcie samo budowa i weźcie to, nie będziecie żałować. Dostawa była w porządku i dotarła w nieuszkodzonym opakowaniu i gotowa do drogi. Wysoce rekomendowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Szybka wysyłka, przedmiot zgodnie z wymaganiami, zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Bardzo ładny spawacz dla pieniędzy. Pasek .1mm, który jest wyposażony w to miejsce spawarka bardzo dobrze spawa. Nie wiem jednak, czy będzie spawać paski 15mm wystarczająco mocne. Byłem zaskoczony tym, jak dobrze działa kontrola poprzez wyczuwanie, gdy końcówki stykają się i jest szybkie i automatyczne. Wybór poziomu mocy rozładowania lub (wyciągu) również działa dobrze. Bardzo chciałbym zobaczyć bardzo podobny spawarka dostępny z podwójną pojemnością, może pakiet 2S i to byłoby wszystko, czego potrzebuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    /Witaj, jak się masz Nie jestem zadowolony z adaptera, to jest łatwopalny łącznik

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Zakupiony 21 października (pol.). Odbył się 12 listopada. Już to przetestowałem - zadowolony i zadowolony z wyników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Więcej niż perfekcyjne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.39
    • US$62.36
    • US$47.49
    • US$545.99
    • US$42.09
    • US$34.99
    • US$44.39
    • US$53.99
    • US$285.99
    • US$5.99
    • US$31.99
    • US$10.34
    • US$9.19
    • US$20.69
    • US$9.99
    • US$32.19
    • US$239.19
    • US$8.69