Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • leeVIP3
    GB
    03/06/2021

    Arrived 2 weeks early, everything in sealed packets, fantastic chassis with great spec, well worth the money so grab one before they all go, thumbs up Banggood 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    car chassis is good. strong and well aligned. great bearings. missing cosmetic pieces on delivery, cs chasing up hence lower score

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Super se f113 (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Brakujące części, brak instrukcji, ale są zmontowane. Ale jedna sprawa... Samochód jest wart znacznie więcej niż cena u płacić, i to co sprawia, że wszystko inne jest znośne

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Jest to samochód typu RC, bardzo podobny (klon?) z trzech wyścigów F113. Projektowanie i materiały są na najwyższym poziomie, ale pamiętaj, że wszystkie dodatkowe elementy, które zwykle przychodzą w zestawie, nie są obecne. Na przykład: zamontowany serwo, a już na miejscu, nadaje się tylko do serwo o niskim profilu, a niezbędne elementy do zainstalowania serwo normalnej wysokości nie są wliczone. Brakuje również wielu śrub i pralek, ale są potrzebne do zamontowania silnika i serwo i plastikowych detali na korpusie. Mówiąc o ciele: nie ma bardziej chorego arkusza. Jakość budowy jest wątpliwa, więc lepiej sprawdzić wszystko przed zakończeniem i uruchomieniem. W moim przypadku jeden z przekładni na lewej osi był zbyt wysoki, a nakrętka górna nie mogła być w pełni zabezpieczona, co spowodowało, że wszystkie elementy spadły na ziemię, gdy tylko otworzyłem plastikową torbę. W sumie ten samochód jest interesujący tylko wtedy, gdy jest w sprzedaży, ponieważ kiedy w pełnej cenie lepiej kupić oryginalny zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Nie można tego winić. Model oparty na F113 przez 3racing, jak to stwierdzili inni użytkownicy. Podręcznik można znaleźć za pomocą prostego wyszukiwania online. Zamów pakiet 02, jeśli chcesz również powłokę ciała.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Niezwykła jakość za tę cenę. Zamówię drugi tylko na części zamienne. Bardzo szczęśliwy i właściwie niewiarygodny dla tych pieniędzy, jest wart więcej niż dwa razy więcej...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Przesyłka trwała zbyt długo, a ja czekałem ponad 2 miesiące. Proszę poprawić swoją dostawę. Pakiet był całkiem niezły. Podwozie wałka wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    llevo esperando este producto una semana, me indican que fue entregado, pero no se a quién.. a mi no me a llegado nada!! estafadores

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Wygląda na dużo zabawy dla pieniędzy. Czekam na kolejny silnik, myślę, że mam za szybkie tempo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$185.94
    • US$325.99
    • US$53.99
    • US$263.01
    • US$149.99
    • US$121.99
    • US$295.99
    • US$115.49
    • US$576.33
    • US$559.01
    • US$279.99
    • US$520.99
    • US$309.99
    • US$71.75
    • US$78.99
    • US$136.99
    • US$105.99
    • US$98.99