Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/04/2022

    Przyjazd w optymalnym stanie, odtwarza filmy w YouTube do 4k z dobrym połączeniem internetowym, a do 2k z wewnętrznej pamięci, funkcja odcisku palca jest szybka i kompetentna. Chociaż ma dużą pojemność RAM i surfowanie po Internecie z kilkoma otwartymi kartami nie obsługuje żadnych problemów, szybkość przetwarzania nie spełnia oczekiwań. Podoba mi się kolor, który wybrałem, zintegrowana kamera pozostawia wiele do życzenia, radzę kupić oddzielną kamerę internetową do użytku na konferencjach. Laptop jest świetny, świetny do oglądania seriali. Dziękuję sprzedawcy i firmom kurierskim. Za korzystanie, które zamierzam dać jestem bardziej niż zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Buono,a prescindere che non sono molto ferrato in materia,ma quello che riguarda la navigazione,il dad,le cose normali per casa lo fa molto bene,per i i giochi non è stato provato,la tele camera lascia desiderare,le rifiniture potrebbero essere più curate,per il resto ottimo, vedremo in futuro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Opakowanie było bardzo doskonałe, otrzymałem je po 14 dniach, dobry czas, a teraz jestem w fazie testowania urządzenia. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    first days..very good...thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Robi naprawdę dobre wrażenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Dzięki 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Mam go używać przez 3 dni teraz jest szybki, niezawodny w prostych i wielu zadaniach, w grach nie miałem czasu, aby go jeszcze przetestować. Zainstalowałem wszystkie potrzebne programy bez problemów i opóźnień. Oglądałem filmy online i głośniki były bardzo głośne, moim zdaniem nie wstawiaj głośności 100%, ponieważ głośniki drżą jak wiele laptopów, ale przy 95% jest idealny. Urządzenie jest dokładnie takie, jak opis, także akumulator działa tak, jak mówią. Ekran bardzo jasny, ogólnie bardzo dobry ekran. Światło klawiatury jest dobre, kamera jest zadowalająca tak niskiej jakości. Jestem zadowolony z tego laptopa za pieniądze i jest lepszy niż myślałem. Będę grać w gry i będę ponownie przeglądać ponownie lepiej ze zdjęciami, ale do tej pory jest to idealne dla mnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    To było 40 dni temu. Nie ma jeszcze voros do aparatu. Ekran bez światełek. Zobaczę, jak to działa. W zestawie adapter do zasilacza, mysz, podkładka do niego i hub usb. A na klawie jest czarna silikonowa podkładka, tylko z angielskim układem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    Dear all, I didn't confirm that order was received, but the app says I did...Track info didn't change from 26th Jan. Kindly confirm the shipment status of my order. Thank you and best regards, Leon Antinac

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.99
    • US$829.99
    • US$349.99
    • US$519.99
    • US$549.99
    • US$399.99
    • US$279.99
    • US$409.99
    • US$299.99
    • US$319.99
    • US$419.99
    • US$2,129.99
    • US$319.99
    • US$499.99
    • US$559.99
    • US$299.99
    • US$1,649.99
    • US$239.99