Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2020

    Produkt przybył trochę pomarszczony, ale stamtąd wszystko dobrze bardzo zadowolony z dostawy przybył w 2 tygodnie (15 dni) Miałem złe doświadczenie na innej stronie i był bardzo zadowolony z usług Banggood i z paczki, która dostarczyła go tutaj w Meksyku mam nadzieję, że tak być dla mojego następne zakupy,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Jest to dobry produkt już go zainstalować i spełnia oczekiwania przybyłe w dobrym stanie i przed planowanym czasem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Działa zgodnie z przeznaczeniem, instrukcje są jasne, polecam, jeśli stawiamy czoła mojemu problemowi (Ledy potrzebowały źródła 5V Pin, a moja płyta główna ma tylko 12V źródło pinu)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Dzięki za szybką wysyłkę, produkt jest bardzo ładny, ale muszę kupić mnożnik wentylatora, więc tylko światło wentylatora jest włączone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Doskonały i tańszy niż Indyk Gorzki. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Bardzo szybka dostawa w 13 dni, jestem zaskoczony!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Produkt pojawił się w doskonałym stanie w ciągu 13 dni od dnia, w którym go zamówiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Przybyłem, jak wspomniano w publikacji i na jego zdjęciach, chociaż pudło uszkodziło zawartość, ale nie było ich tylko brak ptobarlo. Jestem zadowolony, w oparciu o przesyłkę, która dotarła tydzień wcześniej niż się spodziewaliśmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Działa doskonale, i przybył w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    nie działa z wentylatorami z piastami, płyta główna nie odczytuje wentylatorów w połączeniu z hubem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 859
    • Ft28 302
    • Ft5 658
    • Ft22 012
    • Ft3 142
    • Ft3 456
    • Ft5 532
    • Ft12 891
    • Ft13 835
    • Ft6 916