Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Świetna alternatywa dla ZMAi-90, zwłaszcza, że ten ostatni rozpoczął wysyłkę z MCU opartymi na ARM. Od lipca 2021 r. DDS238-2WiFi jest wysyłany z łatwo tasmotizowanym modułem TYWE3S. Jedynym minusem jest to, że oba górne terminale są neutralne, podczas gdy dolne są na żywo i poza wędlinowym przekaźnikiem 80A.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Bardzo topowy produkt dotarł w 15 dni podłączam dom cały 16mm przewód i 63 Amperes po wyłączniku wifi, Obsługuje cały dom z prysznicem 🚿 jest w ramie dystrybucji domu mierzy moc wsteczną (słoneczną) jest dwukierunkowy, naciska przycisk 🔳 3 razy z rzędu, aby włączyć i wyłączyć w instrukcji, topissimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Umieściłem to w zarządzie domu. Łączność jest całkiem dobra, ale musi być blisko routera, bo nie ma zbyt dużego zasięgu. W odczytach zużycia dobrze się liczy po niektórych testach, które zrobiłem, ale nie porównałem go do licznika dostawcy. Daje również możliwość przerwania obwodu, jeśli włożysz go na przykład do podgrzewacza wody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Świetny produkt, szybka reakcja i dobre połączenie z wifi, dbałość o połączenie w sieci. Pin 1 moc i 3 pin wyjściowy 4 i 5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Ten łączy moc i pomiar prądu, a także zdalny sterownik włączenia/wyłączenia. Jeszcze go nie zainstalowałem, ale jest całkiem obiecujący.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Świetny produkt, wspiera cały dom i wykonuje swoją pracę. Chip wewnątrz to ESP, więc jeśli masz umiejętności, możesz go wyświetlić za pomocą ESPHome lub Tasmota, jeśli chcesz, aby był tylko lokalny. Dotychczas obsługiwał obciążenia do 25A, więc ocena jest poprawna. Mierzy raczej zaciskiem, a nie bezpośrednio, dlatego może wytrzymać takie obciążenia. Niemniej jednak, na miesiąc czy jakoś tak, to działa dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JLAVIP2
    FR
    27/04/2021

    Zadowalające opakowanie. Szybka wysyłka (po czasie, który był zapowiadany tak długo... i był! Tak normalne i ok, po tej stronie). Jeszcze nie zainstalowany i przetestowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Przetestowałem ten przedmiot. Działa dobrze, szkoda, że nie można zresetować mocy do przodu i wstecz. Aplikacja WiFi nie wyświetla również wszystkich rejestrów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Dobre przełączniki WIFI, których używam z aplikacją Tuya android. Łatwy do instalacji i połączenia z aplikacją. Breaker wydaje się dobrej jakości i dobrze wykonany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Działa idealnie zgodnie z opisem. Kupiłem go do monitorowania energii i robi to zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$369.99
    • US$179.99
    • US$28.99
    • US$249.99
    • US$119.99
    • US$269.99
    • US$801.56
    • US$129.99
    • US$109.99
    • US$379.99
    • US$93.99
    • US$62.99
    • US$72.99
    • US$229.99
    • US$275.99
    • US$14.99
    • US$319.99
    • US$13.99