Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Podoba mi się jak wygląda, wygląda tak jak na zdjęciu. Ma proporcjonalną przepustnicę, ale nie ma proporcjonalnego sterowania, Jednak za cenę kocham wszystkie szczegóły i jakość przedmiotu nikt nie powinien narzekać w tym punkcie cenowym. W przyszłości kupię od tego kupca kolejny, ponieważ transport był bardzo niezawodny i szybki. Jeśli zastanawiałeś się nad tym, to polecam kupić go jak najszybciej. Nie będziesz rozczarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Samochód, który zamówiłem na niebiesko i mam wojskowy zielony, kierunek nie jest regulowany, albo skręcasz na maxa lub prosto. Cóż, myślę, że za jego cenę nie można pytać więcej, próbowałem go w domu i wydaje się, że ma dość wytrzymałość w stosunku do wagi ciężarówki. Super szybka wysyłka tak, w dwa tygodnie to mnie dotarło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Przyszedł w jednym kawałku, działa dobrze, ale zmieniłem go, więc lubię bardziej. Jestem zaopatrzony w zdjęcia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Pilot trzymany ręcznie ma uszkodzony przewód, który wystaje w obszarze baterii. Drut nie jest podłączony, uniemożliwiając prowadzenie. Jest do przodu i do tyłu. Nie ma lewej ani prawej

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Ładne wykonanie, dobry prześwit i dobry zasięg. Bardzo dobry model.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Dobra Zabawka dla mojego chłopca, Servo jest dobre dla dzieci. Pręt Servo zakłóca zawieszenie sprężyny liściowej na WPL B24. Skrzynia zewnętrzna była lekko uszkodzona, ale nie ważne, wyskoczył wgnieciony róg i ciężarówka jest w pełni nienaruszona 👍 To przybyło bardzo szybko, doskonała dostawa. Dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    fun truck. fun to drive.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Świetnie, dostarczane w ciągu dwóch dni roboczych z magazynu CZ, paczka dotarła przez kuriera nieuszkodzona, ponownie Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Fin lille bil

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    On nie pracuje Płytka drukarska nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 029
    • Ft18 585
    • Ft31 388
    • Ft173 598
    • Ft212 434
    • Ft44 851
    • Ft23 381
    • Ft21 572
    • Ft29 207
    • Ft17 888
    • Ft23 033
    • Ft15 266
    • Ft16 925
    • Ft24 915
    • Ft162 312
    • Ft26 219
    • Ft31 998
    • Ft46 169