Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/06/2021

    Przyszedł w jednym kawałku, działa dobrze, ale zmieniłem go, więc lubię bardziej. Jestem zaopatrzony w zdjęcia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Pilot trzymany ręcznie ma uszkodzony przewód, który wystaje w obszarze baterii. Drut nie jest podłączony, uniemożliwiając prowadzenie. Jest do przodu i do tyłu. Nie ma lewej ani prawej

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    fun truck. fun to drive.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Świetnie, dostarczane w ciągu dwóch dni roboczych z magazynu CZ, paczka dotarła przez kuriera nieuszkodzona, ponownie Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Fin lille bil

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    On nie pracuje Płytka drukarska nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Podoba mi się jak wygląda, wygląda tak jak na zdjęciu. Ma proporcjonalną przepustnicę, ale nie ma proporcjonalnego sterowania, Jednak za cenę kocham wszystkie szczegóły i jakość przedmiotu nikt nie powinien narzekać w tym punkcie cenowym. W przyszłości kupię od tego kupca kolejny, ponieważ transport był bardzo niezawodny i szybki. Jeśli zastanawiałeś się nad tym, to polecam kupić go jak najszybciej. Nie będziesz rozczarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Samochód, który zamówiłem na niebiesko i mam wojskowy zielony, kierunek nie jest regulowany, albo skręcasz na maxa lub prosto. Cóż, myślę, że za jego cenę nie można pytać więcej, próbowałem go w domu i wydaje się, że ma dość wytrzymałość w stosunku do wagi ciężarówki. Super szybka wysyłka tak, w dwa tygodnie to mnie dotarło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    RTR będzie potrzebował aktualizacji elektroniki, jeśli chcesz proporcjonalne sterowanie. Ulepszyłem elektronikę, dodałem większe miękkie opony (opony RTR są zbyt twarde) i dałem mu zestaw do podnoszenia. Mój jest z ulepszonym silnikiem 180 i ma wystarczająco mocy i prędkości. Wały napędowe będą musiały zostać zmodernizowane, gdy zaczną się ślizgać w miejscu, gdzie trafia do osi napędowej, a osie są z plastikowymi przekładniami osi. Wielka ciężarówka RC i dobra wartość, ale będzie trzeba kilka małych aktualizacji, aby w pełni cieszyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2018

    This rc truck meets all of my expectations for the amount I spent on it. The truck itself has fine details and looks just awesome! Originally I wanted to upgrade the electronics but I loved how the rc truck handles even with stock electronics. The tyres are semi-soft for good gripping on sloping terrains and extra spare suspension parts were given which is an added bonus. Its perfect for beginners to those who love to upgrade their rc. Yes this truck is easily upgradeable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$87.99
    • US$203.99
    • US$90.99
    • US$639.99
    • US$60.99
    • US$70.44
    • US$88.54
    • US$539.99
    • US$51.99
    • US$52.79
    • US$208.99
    • US$130.99
    • US$89.99
    • US$11.99
    • US$129.99
    • US$113.99
    • US$65.99
    • US$56.99