Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(160)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(160)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    Zainstalowałem go na moim Enderze 3 Pro, i to bardzo proste, nie potrzebujesz wsparcia, który jest w pudełku, tylko wyjmuj stary i zainstaluj ten w tym samym miejscu i wszystko połączone w ten sam sposób. Musisz tylko skalibrować stopnie. To jest moja sekunda, że Banggood wysłał mnie bez pobierania opłat, jako pierwszy, który kupiłem nigdy nie dotarł, po wielu czekaniu i kilka maili wymiany z Banggood, w końcu przybył.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Jest to jeden z najlepszych klonów dzisiaj, i jeden z najlepszych aktualizacji drukarki 3D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Świetna rzecz polecam, jakość nadruku znacznie się poprawiła, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Ładny wyglądający produkt, dotarł w dobrym stanie, bardzo szybko, Kocham druk 3d ❤👍😇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Działa jak czaruś. Musiałem skorygować e-Stepy do 415. PLA i PETG działają świetnie. W przypadku TPU musiałem zmniejszyć przepływ do 95%. Wydrukowano oprawę dla BL Touch i bezpośrednie wytłaczanie https://www.thingiverse.com/thing:4576440

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Moja opcja dla endera 3 z żarnikiem tpu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Dobrze zapakowane. Otrzymany w idealnym stanie. Produkt zgodny z opisem. Dobrej jakości części. Potrzebne dalsze badania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Wielka sprawa ochrony. Nie odbieram żadnego ze zdjęć na stronie. Nie wiem. Spójrz na moje zdjęcie. Inne są wspaniałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Produkt wygląda na solidny. Nie ma go jeszcze na drukarce, więc nie mogę powiedzieć, jak działa. Jednak produkt wygląda jak ip do zadania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Po wysłaniu przybył w ciągu kilku dni. Bardzo dobrze zapakowane. Produkt jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 620
    • Ft7 722
    • Ft12 137
    • Ft7 356
    • Ft16 552
    • Ft6 049
    • Ft1 469
    • Ft62 437
    • Ft17 658
    • Ft3 676
    • Ft67 534
    • Ft82 507
    • Ft765
    • Ft379
    • Ft1 469
    • Ft3 182
    • Ft117 226
    • Ft59 252