Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(482)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(482)
    • 5 Star(415)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2021

    Mały silnik o małej sile, nadaje się do wiercenia materiału o małej grubości i małej odporności (zasady drewniane lub baklitowe). Wyłącznie do sporadycznego i nieintensywnego stosowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Świetny gadżet w tej cenie. Bardzo proste i zawsze może być naprawa. Bardzo prosta konstrukcja i budowa, ale także silna. Bardzo przydatne dla RC hobby. Działa dobrze, tak jak się spodziewałem. Na poniższych zdjęciach widać, co masz w paczce. To była szybka dostawa. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Mini elektryczne wiertło Moc: DC 5V. Maksymalna prędkość obrotów: 22000 Pojemność zacisku mosiężnego: 0,8-1,5 mm Nadaje się do: obwodów elektronicznych, płyty z tworzywa sztucznego PVC, płyty drewnianej, cienkiej płytki, płyt aluminiowych itp. Srebrna mata aluminiowa powłoka stopu Dobrej jakości produkt. Zalecane do zastosowań profesjonalnych i hobbystycznych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Banggood jest zawsze tym, czego potrzebuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP2
    IN
    27/04/2021

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Fast shipping. Work fine. 5 stars!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2019

    bien reçu et conforme par contre la boite écrasée bon ensuite la perceuse était mieux protéger à l’intérieur donc ça va !! cela aurait bien si elle était enveloppé dans de la mousse mais bon le principal c'est que la perceuse n'est rien !! je laisse 5 étoiles quand même !! je recommande !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2019

    Amazing High Tech Drill Tool for your DIY Projects. And all this for a low price. I use the drill with a power bank.. See Pictures......Recommended !!! BanGGood you are the Best...Good Quality, Fast delivery and Good Service !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2019

    Спасибо, пришла посылка в Украину за 20 дней. Посылкой очень доволен, дрель работает отлично!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 207
    • Ft3 566
    • Ft8 917
    • Ft23 479
    • Ft3 207
    • Ft7 848
    • Ft21 050
    • Ft77 435
    • Ft1 638
    • Ft8 917
    • Ft4 014
    • Ft23 170
    • Ft13 592
    • Ft13 592
    • Ft13 901
    • Ft6 062
    • Ft11 738
    • Ft4 279