Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(508)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(508)
    • 5 Star(465)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Produkt jest dobry. Oferuje inne doświadczenie. Pierwszy produkt wyszedł z obiegu. Skontaktowałem się z dilerem, a on wysłał mi nowego następnego dnia. Po 10 dniach produkt dotarł. Ładunek jest szybki, więc kiedy przykleisz ledy do telewizora lub monitora, zacznij od lewej dolnej prawej. Mam 4 metry za 49-calowy telewizor. Podniosło się prawie o dwie stopy. W porządku, po prostu porzuć liczbę diod z aplikacji Ambibox, a następnie podaj liczbę diod. Albo jeśli masz lutownicę, możesz go wyciąć i przylutować. Wreszcie polecam produkt.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Otrzymałem produkt w 12 dni. Działa, gdy stosujesz ustawienia w broszurze, która jest z produktem. Chodzi o to, że kabel USB jest tak krótki, że musiałem kupić dwa metry kabla, ponieważ odległość między podwoziem PC a monitorem była długa. Świetna uczta wizualna, jak widać na zdjęciach. Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Dziękuję, nic mi nie jest. Doradzam wam wszystkim. Konieczne jest przyklejenie, jeśli spojrzeć z przedniej strony (od strony obrazu), od dołu z lewej krawędzi do prawej, dalej z prawej strony, na górze z prawej do lewej i w dół po lewej stronie. Z programem też są cechy na zdjęciu umieszczone coś.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    15 şubat tarihinde sipariş verdim. 25 şubat tarihinde teslim aldım. Turkey Direct Mail tercih ettim. Ürün Türkiye gümrüğünden aras kargoya verildi. Teslimatı aras kargo yaptı. Banggood üzerinden alışveriş yaparken Turkey Direct Mail seçerseniz ürünleriniz daha hızlı gelir. Kapıda tekrar vergi istenmez. İstense dahi iadesini alabilirsiniz. Ürün performansından memnun kaldığımı söyleyebilirim. Philips Hue performansı beklemeyin. Bu fiyata göre gayet makul bir ürün. Ürün sadece bilgisayardaki uygulaması ile çalışıyor. Benim gibi TV için alıp sonradan öğrenmeyin:) Ürün ile ilgili görselleri ekledim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Wziąłem 145 TL, wliczając podatek, wziąłem 2 metry 60 za 27" acerowy monitor, który był numerem 10, w górę 5. Obejrzałem wideo lub dwa do aplikacji, a potem ją ustawiłem, to prosta aplikacja. Produkt bardzo dobry w cenie ładunek przybył w 14 dni z ładunkiem przerywanym polecam

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Aby to działało należy pobrać i zainstalować aplikację dla Android TV, aplikacja kosztuje 2,79€. LED Strip działa, ale tylko z YTB i z filmami na HDD. Netflix, HBO, Horizon TV nie wspierają.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Udany system ambilight. Byłoby miło, gdyby to był tylko kawałek do fuzji na rogu. Może być ciężko lutować tych, którzy nie wiedzą. Zawartość pola 1 5 volt 3 Adapter 1 5 volt 2 ampery Adapter 1 led pole sterowania 1 kabel USb to wyjście 1 pas długości, który można wybrać do połączenia komputera. Pakowanie nie było dobre. Włożyli go do małego, cienkiego kartonu i odesłali. Produkty znajdujące się w nim nie miały innej ochrony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Szybka dostawa, dobra cena, Polecam zakup. Mój komputer z pulpitem wygląda bardziej unikatowo i pięknie. Jeśli chcesz zobaczyć, jak zainstalować zestaw Ambilight, tutaj znajduje się link: https://youtu.be/BT_hM-yd-pI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Zabawny, prosty produkt, który sprawi, że salon będzie bardziej żywy! Kiedy wymyślisz ustawienia, które można z nim bawić, użyłem go w moim 58-calowym telewizorze i działa ładnie. Mój telewizor jest podłączony do komputera, więc wszystko co oglądam działa z ambilight.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Otrzymałem go w 11 dni. Łatwe do ustawienia. Istnieją dobre ustawienia programu, więc musisz się je nauczyć i dostosować. Kupiłem go za 249 lirów. Lewa strona 10 diod nie była zapalona, więc potrzebowali dostrojenia. 116 diod pasuje. Miałem 2 metry do 27 krzywego ekranu, 5 diod. Podoba mi się. Tego mi trzeba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,631
    • Ft3,026
    • Ft10,597
    • Ft2,856
    • Ft8,801
    • Ft15,443
    • Ft3,238
    • Ft10,294
    • Ft3,026
    • Ft3,026
    • Ft11,203
    • Ft7,871
    • Ft13,928
    • Ft16,351
    • Ft9,688
    • Ft2,087
    • Ft4,540
    • Ft2,117