Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(147)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(147)
    • 5 Star(133)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    72 x 2 = 144 pas. Istnieją lutownice między (nie jest to dla mnie problem). To oczywiście dodaje trochę więcej miejsca niż inne tropy. Jeśli to dla ciebie problem, pamiętaj o tym. Używanie go z deską esp8266, błyskało na WLED. Korzystając z WLED mogę łatwo zintegrować to z moją instancją asystenta domowego. Animacje są bardzo gładkie, a ledy są jasne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Dobry produkt. Zgodnie z opisem. Zdjęcie przedstawiające skrypt testowy działający na nieco skróconej sekcji. Wszystkie diody LED działały idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Zgodnie z opisem. Dobrze spakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Paczka została dostarczona w jakieś 3 tygodnie, jest w plastikowym realu i w antystatycznym worku, to świetnie. LED działa w porządku, jedyny problem jaki mam z marketingiem tego produktu to brak ilości diod, które są na stronie produktu, Albo zmienić marketing lub nauczyć się liczyć, bo zawsze są 2 LED krótkie... Nie 144, ale 142 i to jest 2 LED po 71 LED'ów lutowanych razem w środku co jest również problemem z odstępami w punkcie lutowania, jest trochę większe, więc może spowodować ciemną plamę w punkcie lutowania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2019

    tested one strip so far, all led's work ok for the price, but not the best quality : - the strips i received are shorter than 1m and therefore have only 142 led's on each strip - the strips are cut in half and soldered together, so not the same distance between the leds large packaging for little content

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    Happy with quality, short of 144 by about 3 or 4. Works well with Atmel328P based micro-controller, external power supply and FastLed library.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2019

    I received a strip that had been spliced together with 2 remnants. I'm sure it will work, but it throws of the dimension of the LED strip which is very important for my purpose. I wish they had sent me a strip that was one continuous strip with the proper dimension.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    Good Quality,exactly 144 LEDs,I am satisfied Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2020

    Bardzo dobre opakowanie, bardzo dobrej jakości materiały. Dobry czas oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    Hızlı ve güzel kargo iyi ürün

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 509
    • Ft5 509
    • Ft2 499
    • Ft4 774
    • Ft5 879
    • Ft11 761
    • Ft5 382
    • Ft9 555
    • Ft2 938
    • Ft5 408
    • Ft4 408
    • Ft2 938
    • Ft4 774
    • Ft6 044
    • Ft4 134
    • Ft3 402
    • Ft5 143
    • Ft4 408