Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(177)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(177)
    • 5 Star(171)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    Przesyłka została dostarczona w kolejności i w uzgodnionym terminie. Próbowałem poszczególnych elementów i są w pełni sprawne. Mogę polecić ich zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Szybka dostawa, dobra jakość jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Dobra, dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2020

    Zamówiłam 3 produkty. Szybka dostawa w antystatycznej torbie. Wszystkie sprawne. Testowane z 12V LED obciążenia i absorbujące około 1A. Chciałbym tylko wyrazić osobistą opinię na temat wielkości kabli sterownika LED. Ogłosili około 6A na historii przypadków różnych zasilaczy. Teraz kabel ma średnicę 0,5 mm równą 0,2 mmq (AWG 24), a zatem 30A / mmq. Co najmniej 7 razy wyższa niż te, które ustanawia dobre przepisy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2018

    Bought 3 pieces. They arrived in good condition, every kit was individually packaged. Didn't verified all three kits yet. I verified 1 kit so far using a 12V 5W light bulb and the kit works as advertised. Based on that i confident that it will work as intended with a led strip.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2019

    Semplicissimo ed estremamente funzionale. Per 2€ non mi aspettavo una figata del genere, lo uso sul mio impianto fotovoltaico e devo dire che va alla grande.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2018

    Good product very useful and easy to install and operate. I’ve attached two photos with 5v strip light at 10% and 100% illumination controlled by rf dimmer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2019

    Does it's job well. Please note that the cable is rather thin, don't use it for above 4A. Its frequency is about 130Hz, that is not too high, I expected about the double. (See the photo)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2019

    Bon rapport qualité-prix. notice livré avec pour la facilité d'utilisation. je recommande

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2019

    Lp he instalado para controlar la intensidad de una tira de luces led a 12 v Funciona muy bien. Viene con batería para funcionar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 121
    • Ft5 470
    • Ft4 377
    • Ft3 647
    • Ft1 893
    • Ft3 647
    • Ft6 001
    • Ft3 647
    • Ft5 812
    • Ft2 917
    • Ft2 187
    • Ft2 525
    • Ft1 451
    • Ft2 525
    • Ft3 647
    • Ft2 187
    • Ft2 917
    • Ft4 105